A şaptea dimensiune pe Facebook (XXVIII)

marți, august 11, 2020 13:40
Posted in category Mass-media

Tariceanu3 februarie 2018

Tăriceanu: „O naţiune îşi poate pierde populaţia şi teritoriul, dar rămâne vie cât Parlamentul lucrează.” (haa, haaaaaa, haaaaaa)

Iata alte ziceri, comparabile cu ale acestui ciumat rosu.

“Uneori, democraţia are nevoie de o baie de sânge.” (Augusto Pinochet)

“Moartea e soluţia tuturor problemelor. Fără oameni nu mai sunt probleme.” (Iosif Stalin)

“Când aud de cultură, îmi vine să scot pistolul” (Joseph Goebbels)

Acum stiti care-i deosebirea? Ultimii 3 sunt la cosul de gunoi al istoriei, pe cand primul este numarul 2 in Republica Bananiera Teleormania.

5 februarie 2018

BendeacMihai Bendeac, jegul care foloseste cocina lui Voiculescu-Puscarie, Antena 1, pentru a tiganiza Romania.

Transforma tineretul acestei tari, in special leprele care nu invata, in cocalari de cacat si pitipoance de rahat, prin asa-zisele roluri, intepretate fara umor, de acest clovn ratat.

Toata mascarada lui Bendeac nu are nicio legatura cu arta teatrala si cinematografica, ci mai degraba cu tiganelile cartierului Ferentari.

OPRITI TIGANIZAREA ROMANIEI!

Bendeac, esti un cocalar imputit, iar emisiunile in care apari sunt destinate exclusiv cretinilor care n-au citit cinci carti in viata lor.

Bendeac, nu transforma Romania in Tigania!

5 februarie 2018

PSD

7 februarie 2018

Ciuma rosie nu construieste nimic in Romania, dar organizeaza ritualuri tribale pentru pupatorii de moaste. Cum naiba, cu cei 4 milioane de cretini, care mai vin si la vot (stati acasa, imbecililor!), sa ai o tara prospera si civilizata?

Religie

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu