Aberatia unor asa-zisi anti-PSD-isti: este urat PSD-ul, dar este adorat dictatorul Ceausescu

sâmbătă, decembrie 23, 2017 11:19
Posted in category Dictatura comunistă

Comunism = NazismAm remarcat pe Facebook, dar şi în viaţa reală, un fenomen extrem de straniu, dacă nu ar fi de o stupiditate strigătoare la cer: mulţi care-l înjură pe mafiotul Liviu Dragnea, care nu suportă ciuma roşie, au şi astăzi limba în fundul dictatorului care a izolat şi înfometat România, care a terorizat acest popor folosindu-se de Securitate, brand al Moscovei, care s-a folosit de un grup de terorişti finanţaţi de Moscova, grup numit Partidul Comunist Român, pentru a îndobitoci acest popor, a-l umili, a-l ţine în sclavia bolşevică, a-l ţine izolat de lumea civilizată, a-l băga la puşcărie şi a-l condamna la moarte, dacă se revoltă cum s-a întâmplat în 1989.

România nu are o lege a lustraţiei (este singura ţară fost-comunistă în această situaţie, dacă eliminăm fostele republici sovietice) deoarece inclusiv cei care atacă PSD-ul continuă să-l lingă în cur pe cizmarul analfabet care a instaurat una dintre cele mai odioase dictaturi din Europa. O dictatura stalinistă, unică în lagărul comunist. Bai cretinilor care-l lăudaţi pe acest criminal de Ceauşescu pe Facebook (chiar dacă există o lege care interzice cultul lui Nicolae Ceauşescu), poate aţi uitat, sau poate nu ştiţi, cum arăta România lui Ceaşcă. Haideţi să ne amintim câteva lucruri.

 • Nu găseai nimic în magazine, pâinea, zahărul, uleiul se dădeau cu raţia, adică Partidul Comunist Român ştia exact cât ulei consumi tu într-o lună, doar nu trebuia să te îngraşi, să devii un “imbuibat”, un “duşman al poporului”.
 • Curentul electric se întrerupea mereu, aşa încât stăteai în întuneric, doar nu era să stai în lumină, să-ţi faci de cap.
 • Cenzura era peste tot: puteai citi doar anumite cărţi, aprobate de cenzura comunistă, iar la cinematograf era tăiat din filme, fie scene mai fierbinţi, fie părţi în care era criticat comunismul sau era prezentat “dezmăţul” alimentar al ţarilor occidentale (într-o ţară unde pâinea era la cartelă)
 • La televizor, în cele două ore de program zilnic, era prezentate, în procent de 90%, imagini cu Nicolae şi Elena Ceauşescu (se numeşte spălarea creierului), în detrimentul unor transmisii normale, prezente la televiziunile altor ţări comuniste. De exemplu, în dictatura ceauşistă, nu era transmis un Campionat mondial sau european de fotbal, românii încercând, cu ajutorul a tot soiul de antene improvizate, să prindă bulgarii (cei din sud), ungurii (cei din vest) sau Chişinăul (cei din est) pentru a vedea meciurile de la un campionat mondial sau european.
 • Unele emisiuni TV erau interzise dacă nu erau pe placul “savantei de renume mondial”, analfabeta cu 3 clase, Elene Ceauşescu. De exemplu, TVR avea prin 1981 un top muzical în care apăreau şi vedetele occidentale ale acelei perioade. Topul a fost scos brusc deoarece Ceauşeasca a dat un telefon directorului TVR în care a solicitat scoaterea emisiunii fiindcă o indispunea o anumită vedetă prezentă în top (a povestit cineva după 1989). Alte filme erau date la televizor deoarece era plăcute familiei dictatoriale. De exemplu, generalul Pacepa a povestit în cărţile sale ca cizmarul ce stâlcea la greu limba română şi “geniala” sa soţie erau mari admiratori a două seriale americane “Kojak” şi “Dallas”, de aceea acestea erau date de către TVR. Ulterior, “Dallas” a fost scos deoarece opulenţa personajelor din serialul american era în totală contradicţie cu sărăcia din România.
 • În dictatura lui Nicolae Ceauşescu, puţini aveau maşini, singurul model de maşină pe care puteai să-l cumperi era “Dacia” (mai era şi “Aro”, dar acesta era mai scump). Doar că, faţă de astăzi când poţi avea maşina în câteva zile sau câteva ore, pe atunci puteai aştepta şi 10 ani pentru a avea o maşină. Iar dupa ce o aveai, nu prea puteai circula cu ea, de exemplu era regula aberantă conform căreia într-o duminică circulau maşinile cu număr de înmatriculare par, iar în următoarea duminică cele cu număr de înmatriculare impar.
 • În comunism, majoritatea televizoarelor erau alb negru, televiziunea color în România a apărut abia în 1981, mult după cea color din Occident. La fel ca în cazul maşinilor, puteai avea televizor color numai dacă aveai relaţii, altfel aşteptai mult şi bine pentru a vedea color limba de lemn a bolşevicilor criminali.
 • Schimbatul unei butelii (pe atunci nu erau reţele de gaz) era o altă corvoadă pentru români. Şi aici dacă nu aveai relaţii nu puteai schimba butelia sau nu avaei deloc butelii. La ţară, de exemplu, foarte puţine familii aveau butelii (în general, avea butelie nomenclatura comunistă de pe plan local)
 • Anul şcolar începea cu o lună de “munci agricole”, adică nu se făceau ore de curs, ci elevii, şi profesorii, mergeau la cules cartofi, porumb etc. Se mergea în remorci, iar pe vreme rea ajungeai acasă ud, murdar etc. Nu se dădea nimic la şcoală (cum este astăzi, când se dă corn, lapte etc.), te duceai de acasă cu pacheţelul de la mama.
 • Atunci când ţinea câte o cuvântare tovarăşul Nicolae Ceauşescu (la câte un congres, la câte o plenară), orele de curs se opreau şi toţi elevii, şi profesorii, trebuiau să asculte tâmpeniile debitate de cizmar într-o limbă română stâlcită la greu.
 • Pentru UTC-işti şi membri PCR-ului erau organizate periodic şedinţe de îndoctrinare, ce durau ore întregi, în care erau analizate “ideile măreţe ale tovarăşului Nicolae Ceauşescu”, aceasta fiind metoda clasică de spălare a creierului unui popor ţinut în întuneric şi sărăcie.
 • Printre obiectele de studiu de la şcoală, erau prezente şi obicte destinate îndoctrinării comuniste cum ar fi: socialism ştiinţific, economie politică etc.
 • Toţi care fugeau din raiul comunist, de exemplu Nadia Comăneci, cea care a fugit în Occident în 1989, nu mai apăreau niciodată al televizor, la radio sau în programele şcolare, erau pur şi simplu şterşi din memoria colectivă a acelor vremi întunecate.
 • Nu aveai voie să asculţi posturile de radio “ostile” Europa Liberă şi Vocea Americii, ce aveau emisiuni în limba română. Oricine era prins, era anchetat de către Securitate şi putea ajunge la puşcărie.
 • Evident, fără curent electric, pe atunci nu se punea problema să foloseşti un frigider, un congelator etc. De altfel, în magazine nu găseai decât produse româneşti, unele dintre ele de cea mai proastă calitate.
 • Puteai pleca afară numai cu acordul Securităţii (foarte puţini români puteau ieşi din lagărul comunist), Securitate care îţi condiţiona plecarea prin semnarea unui angajament de turnător la Securitate.
 • Pentru a obţine un post de conducere în România comunistă, trebuia să ai “origini sănătoase”. Adică, de exemplu, să nu ai rude fugite în străinătate. In absenţa “originilor sănătoase”, puteai să fii Albert Einstein nu promovai în funcţii de conducere, ba mai mult, puteai rămâne fără serviciu, iar copiii tăi erau daţi afară din facultate.
 • Era o corupţie generalizată, în România dictatorului Ceauşescu, totul fiind dat “pe sub mână”. De exemplu, nu găseai cafea la vedere, dar dacă aveai nişte cunoştinţe puteai face rost de cafea. În fond, comunismul a fost o industrie a hoţiei şi corupţiei.

Şi încă ceva pupincurişti bolşevici: nu spurcaţi Facebook-ul cu laude la adresa dictatorului Ceauşescu. Dacă era, prin absurd, şi astăzi Ceaşcă, nu aţi fi avut Facebook, nici măcar Internet, nici măcar calculator şi nici măcar curent electric. Deşi, pentru retardaţi ca voi, toate aceste situaţii normale în lumea de astăzi puteau să lipsească. Doar în întuneric şi izolare se nasc şi vieţuiesc monştri ca voi.

Şi două postări recente de pe Facebook, legate de acelaşi subiect.

 • Ciuma Rosie a evoluat pe filiera Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea. Daca vreti eliminare PSD-ului din prim-planul vietii publice, „lustrati-i” pe cei cu limba in curul lui Ceausescu. Astia au votat 28 de ani Ciuma Rosie. Coruptia de tip fanariot n-a aparut odata cu Liviu Dragnea, ci odata cu Nicolae Ceausescu, cel care si-a adus toate rudele in fruntea Romaniei. Romania este o tara corupta deoarece nostalgicii comunismului sunt inca foarte multi. O tara bolsevizata este o tara de cacat. Nu poti avea salariul din Germania, dar sa muncesti, sa traiesti si sa gandesti ca-n colhozul lui Ceasca, adica in Evul Mediu intunecat al Europei. Comunismul a insemnat barbaria Securitatii si saracia generalizata. O societate barbara produce regimul de astazi, al mafiotilor pe care nu-i intereseaza alte opinii. Dar pe Ceausescu l-au interesat opinii? Evident ca nu. Oricine il critica ajungea la puscarie.
 • De ce merita lins in cur si astazi, de catre unii imbecili si potentiali criminali, cizmarul care a infometat si izolat Romania de lumea civilizata, care a tinut acest popor in frig si intuneric, pentru a plati asa-zisa datorie externa, de fapt bani imprumutati de clica Ceausescu in anii 1960, 1970, aceasta banda de ticalosi analfabeti nefiind in stare sa faca proiecte viabile pentru aceasta tara, folosind resurse proprii, nu bani imprumutati de la FMI (prietenul lui Ceasca din anii 1960, 1970 si dusmanul din anii 1980). Daca astazi Romania nu are autostrazi, iar Ungaria are, este si pentru ca cizmarul cu 7 clase (daca le-o fi avut si pe acelea) a preferat sa investeasca banii in tot felul de combinate energofage, in loc sa construiasca sosele si drumuri in aceasta tara. Iar inainte de a fi Seful banditilor comunisti, seful ciumei rosii, a fost criminalul care a dat ordin sa fie ucisi tarani care se opuneau colectivizarii fortate, adica sa le fie luat pamantul de catre ultimii betivani si aurolaci ce formau clica bolsevica de conducere la nivel local. „La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți.” (Sursa)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Aberatia unor asa-zisi anti-PSD-isti: este urat PSD-ul, dar este adorat dictatorul Ceausescu”

 1. Cornel Căruntu says:

  decembrie 23rd, 2017 at 19:24

  Tovarasii lui Ceausescu, bolsevicii rusi, au fost cei mai mari criminali din toate timpurile. Mai mult, bolsevicii au fost prietenii, tovarasii, nazistilor, pe care i-au finantat cu cereale pana in ultimul moment. NAZISM = COMUNISM https://www.youtube.com/watch?v=2DX2UTtOUgA&t=91s

 2. Cornel Căruntu says:

  decembrie 23rd, 2017 at 19:26

  Dictatorul da ordin sa se traga la Timisoara in 17 decembrie 1989. https://www.youtube.com/watch?v=q_w5IGqxRB0&t=284s

Adauga un comentariu