PSD-ul este creaţia dictatorului criminal Ceauşescu

duminică, noiembrie 6, 2016 10:49

PSD, ciuma rosieNu poți ataca PSD-ul și pe mafioții acestuia, Ponta, Dragnea, Năstase etc., iar pe de altă parte să ai limba în fundul lui Ceașcă

De ce? Simplu: PSD-ul este creația lui Nicoale Ceaușescu. Mafioții PSD-iști au crescut și au fost educați la sânul primitor al Partidului Comunist Român. Partid finanțat la începuturi de Moscova, partid ce a militat multă vreme pentru dezmembrarea României. Partid ce a lăsat în urmă idioți ce si azi vorbesc despre faptul că Basarabia, străvechi teritoriu românesc, ar trebui lăsat la cheremul rușilor. Partid care a exterminat elitele românești, care ne-a falsificat istoria, ne-a ucis și deportat străbunii, ne-a îndepărtat de lumea civilizată. Un partid format inițial din străini, în principal evrei. Un partid în care intrau, în perioada interbelică, agenții lui Stalin pentru a destabiliza România. Un partid de terorisți, înclinat spre acte teroriste. Un partid scos în afara legii în urma numeroaselor atentate teroriste, în special în Basarabia, cărora le cădeau victime funcționari nevinovați ai statului român.

Ceaușescu Nicolae a făcut parte din aparatul represiv al Moscovei ce a instaurat comunismul în România

Ceaușescu nu a apărut din neant, ci a făcut parte din echipa criminalilor Gheorghiu-Dej și/sau Ana Pauker, cei care au adus teroarea rusească în România. Se spune, chiar, că Ceașcă a fost “fetița” lui Gheorghiu-Dej, în pușcărie, asta fiind explicația pentru care Dej l-a lasat urmaș pe cizmarul care avea să înfometeze și să izoleze România de lumea civilizată. Majoritatea politicienilor PSD-iști, foști FSN-iști, foști PDSR-iști, provin din nomenclatura comunistă, provin din rândurile ofițerilor de Securitate, din rândul turnătorilor la Securitate. Ei sunt, în fond, urmașii comuniștilor, vopsiți în culorile social-democrației, despre care Lenin spunea că reprezintă copilăria comunismului. Ei au învățat să fure și să mintă în comunism si i-au învățat si pe cei mai tineri, precum Puie Monta, Viorel Ponta pentru prieteni, să facă așa ceva. Comunismul a fost o industrie a corupției și PSD-iști au dus mai departe flacăra corupției și hoției. Mafiotul Adrian Năstase a aplicat, în fond, metodele bolșevice de îmbogățire, știut fiind faptul că doar nomenclaturiștii comuniști puteau fenta legile și doar ei erau stăpânii României. Revenind la Ceașcă, acesta a avut un rol important în exterminarea elitelor românești, după 1944, doar nu credeți că Moscova l-a acceptat secretar general al PCR doar pentru faptul că era mic de statură. Și ca să vedeți cum gândea cizmarul criminal despre intelectuali, vă recomand articolul (https://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/ceau-escu-intelectualii-tr-iesc-spinarea-clasei-muncitoare): Ceaușescu: “Intelectualii trăiesc pe spinarea clasei muncitoare”.

La fel ca PSD-iștii de azi, comuniștii de ieri urau libera exprimare, urau intelectualii, îi numeau “paraziți” și doreau exterminarea lor

Suntem revoltați, din motive justificate, de faptul că mafiotul Dragnea, președintele PSD-ului, dorește reinstaurarea cenzurii în România. Ba mai mult, acest pușcăriaș nenorocit anunță că îi va reclama la serviciu pe românii care critică PSD, ca să fie dați afară. Nimic nou sub soare, dacă privim ecuația în integralitatea ei, cu PSD urmașul Partidului Comunist Român(PCR). Iată câteva idei ale tovarășului Gheorghiu-Dej, omul care s-a dus la Moscova și i-a lins tălpile lui Stalin pentru a ajunge stăpânul României, în legătură cu intelectualitatea românească.

 • Gheorghiu-Dej despre intelectualii rebeli: Trebuie văzut aici şi cu organele de stat, pe teritoriu, să vadă cine sunt cu manifestări duşmănoase şi cu ocazia aceasta trebuie aduşi pe ring, boxaţi bine, făcuţi knock out şi eliminaţi (vedeți prima legătură).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “PSD-ul este creaţia dictatorului criminal Ceauşescu”

 1. Un dezastru mai mare decat cel de la Colectiv ascuns opiniei publice de catre regimul criminal comunist | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 10th, 2016 at 20:41

  […] PSD-ul este creatia lui Ceausescu Nicolae […]

 2. O tragedie mult mai mare decat cea de la Colectiv ascunsa opiniei publice de catre regimul criminal comunist | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 12:38

  […] PSD-ul este creatia lui Ceausescu Nicolae […]

 3. Evreii, comunismul, genocidul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 24th, 2016 at 19:09

  […] PSD-ul este creatia lui Ceausescu Nicolae […]

 4. Aberatia unor asa-zisi anti-PSD-isti: este urat PSD-ul, dar este adorat dictatorul Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 27th, 2019 at 17:32

  […] PSD-ul este creatia lui Ceausescu Nicolae […]

Adauga un comentariu