Cu limba intre fesele dictatorului, romanasul votant PSD a aflat de interzicerea cultului lui Ceausescu

luni, iulie 25, 2016 9:13

Raiul comunist: aglomeratia din mijloacele de transport in comunCea mai bună glumă în Românica este respectarea legilor

România, ca orice țară bananieră, plătește ‘jde mii de parlamentari să facă legi, doar asta, teoretic, fac parlahoții în așa-zisul for democratic al României postdecembriste. După ce aceste legi ajung să fie promulgate, ele trebuie respectate. Iar o lege este respectată din două motive: (1) din convingere, obținută prin educație, adică respecți legea fiind convins că te protejează pe tine și pe cei din jur; și (2) prin constrângere, dacă ești o maimuță needucată, pe care o doare-n cot de protecție și alte asemenea “rahaturi”. Ei bine, votantul PSD-ist, în marea lui majoritate, nu respectă nicio lege, doar țara aparține acestor patrupede PSD-iste, care au distrus-o și devastat-o mai ceva ca popoarele migratoare, acest fapt întâmplându-se prin reprezentanții aleși de poporul PSD-ist. De exemplu, cum vă explicați că aparoape toți țiganii din această țară fac politică sub sigla PSD? Răspunsul, în opinia mea, este simplu: doar ca membru PSD poți încălca legile țării fără probleme, adică poți fura, distruge etc. Haideți să va dau câteva exemple de pe aici, adică din zona unde USL-ul (Uniunea Sovietico-Liberală) a obținut, la alegerile parlamentare din 2012, un 85% lejer, toți parlamentarii județului Botoșani fiind ai USL-ului la acea vreme.

 • Poți merge cu bicicleta pe drumul public, cel cu asfalt și restul, adică nu pe vreo uliță, de la 4,5 ani că nu-i nicio problemă.
  Pe idiotul de votant PSD-ist nu-l interesează defel soarta copilului său, care poate fi accidentat de vreo mașină. Iar o altă glumă tristă de pe aici ar fi următoare: există și polițiști plătiți să asigure respectarea legii (hăăăă, hăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă).
 • Folosirea petardelor începe în luna noiembrie și se termină în luna februarie.
  Singura distratie a copilului de asistat social, dar și a unor adulți duși cu pluta, pare a fi zgomotul petardelor. Doar nu ați vrea să citească ceva pentru a învăța vreo meserie sau pentru a fi educați. Așa se face că, de pe la sfârșitul lunii noiembrie, începe “distracția” celor care vor lua 2 la Evaluarea Natională, vor pica Bacalaureatul sau vor abndona școala, mersul cu oile fiind mai comod din punct de vedere intelectual. Iar această “distracție” se termină mult după sărbătorile de iarnă, știut fiind faptul că, la țară, jumătate de an se freacă menta, iar de plictiseală, cei din Vaslui, de exemplu, o mai pun de un viol scurt. Cel mai interesant în folosirea petardelor mi se pare următorul aspect: petardele sunt cumpărate de la tot felul de contrabandiști, ce le comercializează ilegal; toată lumea din localitate știe de unde se pot cumpăra petarde, numai polițiștii nu; de ce oare? Dar șpaga, cât o fi șpaga?
 • Cum să urli noaptea pe drumul public, precum ultima maimuță drogată
  În orașele pe unde am trecut de-a lungul vieții, am remarcat următorul aspect: singurii care urlă pe drum (și-și arată și părțile intime, uneori) sunt țiganii (retardații, în general). Ei bine, la țară, în Botoșani și Vaslui, a urla pe drum, mai ales noaptea, este normalitate. Ce contează că sunt bătrâni bolnavi care se chinuie să adoarmă, ce contează că unii au o zi de muncă în spate și vor să se odihnească (nu toate casele au termopane, izolare fonică în general). Pentru dezaxatul care la liceu învață “Cum să ne comportăm în societate” (hăăă, hăăă, hăăăă) sau idiotul care după câteva pahare își imaginează că strada îi aparține în totalitate, toate aceste “fleacuri” nu au nicio valoare. Evident, și în acest caz, din ecuație lipsesc polițiștii, doar n-o să asigure ăștia liniștea cetățenilor, dă-i în mă-sa de plătitori de taxe și impozite.

Cultul lui Nicoale Ceausescu a fost interzis prin lege. Cică.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea iniţiată de Crin Antonescu, care nu numai că interzice, dar şi sancţionează promovarea cultului persoanelor vinovate de infracţiuni de genocid, aşa cum este cazul lui Nicolae Ceauşescu.

„Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război, precum şi fapta de a promova, în public, idei, concepţii au doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenefobe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. Negarea, contestarea, aprobarea, justificarea sau minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a holocaustului ori a efectelor acestuia, a genocidului, a crimelor contra umanităţii şi a crimelor de război, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă“, sunt principalele modificări din lege.

Andrei Muraru, consilier prezidenţial, fost preşedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), a explicat că efectul principal al acestei legi este interzicerea cultului lui Nicolae Ceauşescu, condamnat pentru genocid. „Această lege include pentru prima dată diseminarea propagandei, prin mijloace electronice. Din acest moment, autorităţile publice trebuie să urmărească aceste lucruri şi să identifice acolo unde există infracţiuni în baza acestei legi. De 48 de ore, vă pot spune că, deşi nu s-a observat acest lucru, cultul lui Nicolae Ceauşescu este interzis oficial în România pentru că această lege sancţionează cultul persoanelor vinovate de crime împotriva umanităţii, de crime de război şi genocid. După cum ştiţi, Nicolae Ceauşescu a fost condamnat pe 25 decembrie la Tribunalul Militar Excepţional pentru genocid: articolul 357, Cod Penal“, a spus Muraru, prezent la o dezbatere intitulată „Extremism, antisemitism, nationalism – pericolele contemporane ale Europei“. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cu limba intre fesele dictatorului, romanasul votant PSD a aflat de interzicerea cultului lui Ceausescu”

 1. Votantul says:

  iulie 25th, 2016 at 11:55

  Cultul pentru tonta si dragnea mai e in vigoare ?Vad ca cel cu siguanta nationala a generalului izmana aut!!!!!!

 2. Tara „construita” de Ceausescu: 10 reguli aberante in Romania comunista, colhozul lui Ceasca | A șaptea dimensiune says:

  iulie 28th, 2016 at 11:06

  […] Cu limba intre fesele dictatorului, romanasul votant PSD a aflat de interzicerea cultului lui Ceause… […]

 3. Comunismul pe intelesul retardatilor care nu l-au prins, dar plang dupa el | A șaptea dimensiune says:

  august 19th, 2016 at 13:50

  […] Cu limba intre fesele dictatorului, romanasul votant PSD a aflat de interzicerea cultului lui Ceause… […]

 4. 10 informatii inedite despre dictatorul comunist Nicolae Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2016 at 11:02

  […] Cu limba intre fesele dictatorului, romanasul votant PSD a aflat de interzicerea cultului lui Ceause… […]

Adauga un comentariu