Adevărul este dincolo de pumni

miercuri, aprilie 15, 2020 14:48
Posted in category Mass-media

Jandarmerie, icoaneDupă cum se ştie, pe 8 martie creştinii din România sărbătoresc Ziua internaţională a femeii.

Povestea s-a repetat şi anul acesta (e vorba de anul 2004 – n.m.), nu însă şi pentru maica Veronica Crihană de la Vladimireşti.

În această sfântă zi, deosebit de laică, maica Veronica a primit un frumos cadou din partea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Galaţi.

Cadoul constă într-o somaţie (nr.12506), două titluri executorii (nr. 511 şi 512) şi un proces-verbal privind cheltuielile de executare (nr. 69).

Creştinescu cadou al Finanţelor gălăţene era în valoare totală de 12.025.000 lei (vechi, la valoarea din 2004 – n.m.), bani pe care maica Veronica trebuie să-i plătească pentru că adevărul pe care l-a strigat în două rânduri (la Curtea de Argeş şi la Bârlad) a tulburat grav liniştea publică, respectiv sufletească, a episcopului Calinic şi a protopopului Bârladului.

Bătaia pe care a luat-o maica Veronica (de la badigarji cu sutană) n-ar fi avut nici un haz dacă nu ar fi fost însoţită de nişte amenzi de măsură (de 10, respectiv 2 milioane lei).

Deşi maica Veronica nu mai locuieşte de mult la domiciliul din Tecuci, care nu îi aparţine, Finanţele gălăţene nu s-au sfiit să recurgă la metoda sechestrului. (“Academia Caţavencu”, nr. 646/2004)

Asta se întâmpla în timpul regimului ticălos şi ticăloşit al duetului Ion “KGB” Iliescu – Adrian “Puşcărilă” Năstase: se punea sechestru pe bunurile unor amărâţi, în timp ce marii tâlhari ai neamului românesc, de la Viorel Hrebenciuc la Marian Oprişan acumulau averi imense din corupţie, jaf, trafic de influenţă, privatizări dubioase etc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu