AiDEN Automotive: o inovație în Connected Car Industry (Industria Mașinilor Conectate)

duminică, aprilie 2, 2023 8:14
Posted in category IT

AiDENSoftware-ul Services Hub de la Aiden Automotive va schimba, în bine, modul în care șoferii Android Auto își folosesc maşinile.

Ce este AiDEN Services Hub?

AiDEN Services Hub este, în cei mai simpli termeni, o aplicaţie software care îmbunătățește serviciile oferite de vehiculele conectate la sistemul de operare Android Automotive. Este o platformă de servicii conectate care permite comunicații între maşini, servicii și infrastructura din jurul nostru.

Această comunicare este complet personalizabilă în funcție de nevoile utilizatorului final și permite șoferului să comunice nu numai cu maşina, ci și un număr mare de servicii personalizate, la care șoferul poate opta. Toate acestea sunt conforme cu GDPR și CCPA, astfel încât toate datele sunt protejate.

Software-ul cu instalare rapidă funcționează în întregime în ecosistemul sistemului de operare Android Auto și este instalat de OEM la punctul de producție. Aceasta înseamnă că noul proprietar al unei maşini poate utiliza imediat serviciile sale inovatoare.

AiDEN Services Hub va schimba în bine industria auto conectată, aducând un nivel de conectivitate nemaivăzut până acum între șofer, vehicul și lumea din jur.

Dar ce poate face mai exact AiDEN Services Hub? Să ne uităm la câteva exemple.

AiDEN Services Hub: cazuri de utilizare

Când ne gândim la felul în care ceva este inovator, trebuie să luăm în considerare mai multe criterii. Produsul sau caracteristicile sale sunt noi și rezolvă problemele pentru utilizatorul final? AiDEN Services Hub face ambele. Iată câteva cazuri de utilizare pentru a ilustra modul în care funcționează acest software.

Când începeți să utilizați pentru prima dată AiDEN Services Hub în noua dvs. mașină, puteți opta pentru mai multe servicii, cum ar fi parcare, asigurare și întreținere. Puteți utiliza apoi aceste servicii direct din panoul de control al maşinii, direct din Services Hub.

Imaginați-vă că ați cumpărat un vehicul cu AiDEN Services Hub instalat. Te duci cu amşina într-un oraș cu care nu ești prea familiarizat și trebuie să-ți parchezi mașina. În prezent, este posibil să ceri Google Maps să găsească un loc de parcare pentru tine, apoi vei petrece 30 de minute frustrante, încercând numeroase aplicații pentru a plăti parcarea.

Dar dacă vehiculul tău ar putea face toate acestea pentru tine într-o singură operațiune? Ei bine, cu AiDEN Services Hub instalat pe computerul vehiculului, se poate. Pur și simplu căutați un loc de parcare prin intermediul Services Hub, care va fi asociat cu mai mulți operatori de parcare și vă va oferi o selecție de locuri de parcare în apropiere.

Acum tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați spre spațiul de parcare, să vă parcați mașina și să vă apucaţi de treabă. Mașina ta se va ocupa de tranzacția de parcare pentru tine, ceea ce înseamnă că nu pierzi timpul încercând să găsești un loc și să plătești pentru el.

Sau ce se întâmplă dacă asigurarea auto este pe cale să expire? Consola vehiculului dumneavoastră vă poate informa despre acest lucru și puteți opta să vă reînnoiți asigurarea acolo, direct de pe computerul din mașină.

Toate serviciile facilitate de AiDEN Services Hub sunt opționale pentru utilizatorul final. Dacă nu doriți să prelungiţi asigurarea, nu aveți nicio obligație să o faceţi.

Acestea sunt doar câteva exemple despre modul în care AiDEN Automotive Innovations este pe cale să schimbe complet industria auto conectată așa cum o cunoaștem; are potențialul de a schimba complet în bine modul în care funcționează vehiculele conectate.

Software-ul AiDEN permite vehiculului dvs. să vă anticipeze fiecare nevoie, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic în timp ce conduceți.

AiDEN Services Hub: schimbarea modului în care vom călători în viitor

Exemplele de mai sus sunt doar două dintre multele schimbări pe care AiDEN intenționează să le permită producătorilor de mașini să le abordeze. Lasă-ți smartphone-ul în buzunar și lasă AiDEN Services Hub și, prin urmare, mașina ta, să facă literalmente toată munca grea pentru tine.

Sursa informaţiilor: Make Use Of (MUO).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu