Sony şi Honda vor colabora pentru a produce maşina electrică (Electric Vehicle – EV) Afeela

marți, ianuarie 24, 2023 9:45

EV-ul AfeelaÎncepând cu 2026, informează The Verge, Sony, în colaborare cu Honda, intenţionează să producă maşina electrică (Electric Vehicle – EV) Afeela.

Se pare că proiectul noii maşini electrice va fi realizat la filiale Honda din SUA, pentru a profita de facilitătile acordate de autorităţile americane celor care intenţionează să achiziţioneze o maşină electrică. Printre aceste facilităţi se află şi o subvenţionarea unei părţi din preţul, totuşi ridicat, al maşinilor electrice.

Noua maşină electrică va fi dotată cu o vastă bibliotecă de jocuri video şi alte produse media destinate divertismentului, folosind în acest scopt trecutul companiei Sony, specializată în astfel de proiecte. Acestea vor fi destinate relaxării în timpul de aşteptare cât durează încărcarea bateriei maşinii.

Noul prototip de EV va fi dotat cu ecrane pe lăţimea tabloului de bord, 45 de senzori şi camere pentru asistenţă la conducere (semi-automată) şi tracţiune integrală. Mai mult, se va pune accent pe partea software, mai mult decât pe partea hardware, astfel încât AR-ul (Augmented Reality – Realitatea augmentată) să fie parte integrantă a EV-ului.

Producătorii intenţionează să mute centrul atenţiei noului EV de la design spre caracteristicile maşinii, spre satisfacerea nevoilor celor care vor folosi aceasta bijuterie a tehnologiei.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu