Conceptul de rulotă electrică tractată de la Airstream rezolvă o problemă despre care nimeni nu vorbește

miercuri, ianuarie 26, 2022 7:14

Rulota electrica tractata
Chiar dacă dețineți cea mai puternică mașină din lume, tractarea unei rulote mari îi va reduce semnificativ autonomia. Este o problemă despre care oamenii nu vorbesc prea mult, dar Thor Industries se pare că a găsit o soluție.

Noul concept de rulotă electrică tractată Airstream eStream, pe care Thor l-a prezentat în timpul SuperShow-ului Florida RV din 2022, prezintă un motor electric ZF cu 242 de cai putere. Când tractați această rulotă, trenul său propulsor pornește pentru a elimina o parte din sarcina vehiculului dvs. de remorcare, economisind energie electrică pe tot parcursul călătoriei.

Datorită bateriilor sale de 80 de kilowați-oră și a panourilor solare de 900 de wați, Airstream eStream nu ar trebui să rămână fără energie în timpul unei călătorii lungi. De fapt, când ajungeți la destinație, puteți folosi o telecomandă pentru a „conduce” rulota (fără vehicul de tractare) în orice locație doriți să o lăsați.

Și încă ceva: această remorcă are un interior elegant. Vorbim de comenzi vocale și tactile pentru iluminat și aer condiționat, o chicinetă elegantă și o mulțime de dispozitive de divertisment. Thor susține că Airstream eStream poate încărca mai repede decât alternativele sale, deși panourile sale solare ar trebui să asigure energie suficientă, dacă ești departe de o stație de încărcare.

Thor spune că Airstream eStream este doar un concept și s-ar putea să nu intre niciodată în producție. Sper că firma minte şi că va vinde un model îmbunătățit în viitorul apropiat. Desigur, Airstream eStream depășește probabil cu mult bugetul meu imaginar, dar un bărbat poate visa.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu