Alege lavetele profesionale pentru curăţenie de pe laveteindustriale.ro

vineri, martie 25, 2016 15:43
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPeriodic, dar suficient de des, avem de curățat tot felul de suprafețe. Iar cu această ocazie este bine să avem tot arsenalul pentru o astfel de activitate, în special lavete. Dacă mă întrebati (și chiar dacă nu mă întrebați tot o să vă spun) unde putem comanda online lavete, răspunsul este următorul: alege lavetele profesionale pentru curatenie de pe laveteindustriale.ro . Lavetele sunt din bumbac, ideale pentru curătarea oricărei suprafețe. Au o rezistenta mare in timp si la nevoie pot fi spalate si refolosite.

Unde putem folosi lavetele pentru curățenie de pe laveteindustriale.ro

Se pot folosi cu succes atat in industrie pentru curatarea uleiurilor, grasimilor, utilajelor de de orice tip, precum si in service-uri auto, birouri, industia poligrafica, industria prelucratoare de masini, mecanica fina etc. Sunt livrate prin curier în toată tara.

Ce categorii de lavete profesionale din bumbac putem comanda

Puteți comanda produse din următoarele patru categorii.

 • Lavete din bumbac colorate cu dimensiunea 20×40 cm
  Prețul este de 4 lei kg, plus TVA.
 • Lavete bumbac colorate cu dimensiunea 50×40 cm
  Prețul este de 4,5 lei kg, plus TVA.
 • Lavete bumbac alb cu dimensiunea 20×40 cm
  Prețul acestora este de 4,5 lei kg, plus TVA.
 • Lavete bumbac alb cu dimensiunea 50×40 cm
  Prețul este de 5 lei kg, plus TVA.

Masa unui sac de lavete din bumbac este de 4 kg, în cazul lavetelor cu dimensiuni mici (20×40 cm), și de 10 kg în cazul lavetelor cu dimensiuni mai mari.

Ce discount-uri sunt acordate

Putem beneficia de reduceri de prețuri după cum urmează:

 • 10% discount pentru comenzile ce depasesc 500 kg
 • 15% discount pentru comenzile ce depasesc 1000 kg
 • 20% discount pentru comenzile ce depasesc 2500 kg si livrare gratuita in Romania.

De ce merită să alegem produse de pe laveteindustriale.ro

Materialul pentru lavetele de bumbac provine din haine second-hand atent selectionate precum: huse si lenjerie de pat, prosoape, tricouri, camasi etc. Hainele second hand sunt colectate din: Germania, Austria, Olanda si Danemarca. Dupa ce ajung in depozite, ele sunt sortate cu grija, eliminandu-se astfel hainele de calitate inferioara. Fiecare haină in parte este atent verificată de cel putin trei ori pentru a se evita situaţiile în care ajung la cumpărător produse de o calitatea nedorita. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite este cel mai bun de pe piata din Romania. Pe laveteindustriale.ro aveti garantia ca va aprovizionati numai cu produse de de cea mai buna calitate. La cerere, se pun la dispozitie mostre gratuite pentru a va asigura ca produsele satisfac pe deplin nevoile dvs. Livrarea se face in maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Nu exista cantitate minima pentru comanda.

Asadar, dragii mei, acum știm unde putem comanda lavete profesionale pentru curățenie, în cazul în care dorim să curățăm suprafețe din propria locuință, de la birou sau de oriunde. Deja am notat în agendă laveteindustriale.ro și, probabil, foarte curând voi comanda niște lavete din bumbac pentru curățenia de primăvară din locuința proprie. S-a terminat cu scotocitul locuinței în căutarea unor bucăți de haine din bumbac, pe care să le folosesc pentru a curăța diverse suprafețe. Din moment ce există laveteindustriale.ro, prezența lavetelor profesionale pentru curatenie nu mai reprezintă o problemă.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu