Alegerea roților personalizate

duminică, ianuarie 12, 2020 19:25
Posted in category Diverse

Anvelopa Debica NivigatorMontarea de roți personalizate pe vehiculul dvs. vă poate condimenta călătoria pentru a aduce înapoi o parte din acea emoție nouă. Roțile noi pot îmbunătăți, de asemenea, performanțele la volan.

Dar alegerea anvelopelor și roților pentru automobilele de astăzi este mult mai complexă decât era, având în vedere toată tehnologia inteligentă încorporată în vehiculele moderne și varietatea uriașă de tipuri de anvelope disponibile acum.

Înainte de a cumpăra, este bine să știți despre compromisurile care vin odată cu schimbarea dimensiunii roții și a anvelopelor. Opțiunile dvs. pot afecta manipularea. În unele vehicule, ar putea exista un sacrificiu în tracțiunea pe anvelopele all-season Debica Navigator, în altele poate îmbunătăți. Probabil că veți avea mai multă reacție, cu o călătorie mai sensibilă la condițiile rutiere decât ceea ce ați simțit cu OE (pachetul original de roți și anvelope). Viața de rulare a anvelopelor ar putea fi îmbunătățită sau scurtată.

De asemenea, este bine să aveți o înțelegere de bază a montării, adică dimensiunile anvelopelor pentru roți pot fi montate corect pe vehiculul dvs. Fără să știți, riscați o configurație care ar putea afecta autorizarea vehiculului, provoca probleme de vibrații și modifica calitatea călătoriei.

Pachetul greșit poate provoca contactul cu aparate de protecție, aparate interioare, șuruburi, șocuri, tije de legătură, etrieruri de frână și alte piese de suspensie.

Iată ce să știți despre alegerea pachetelor pentru anvelope cu roți care să îndeplinească obiectivele dvs. de conducere și să se potrivească corect vehiculului dvs.

În primul rând, unele terminologii: roțile și jantele sunt identice?
Oamenii se referă adesea la roți și jante ca la același lucru. Janta este de fapt o parte a roții complete. Este partea exterioară a roții. Sprijină anvelopa și creează o etanșare.

Roata se referă la întregul ansamblu.

Pentru a evita situatia cautarii de jante, anvelope si senzori, unii producatori ofera spre vanzare roti complete pentru fiecare tip de autoturism, testate si perfect compatibile din toate punctele de vedere.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu