Allah Akbar-ul la români

marți, mai 10, 2016 16:02
Posted in category Educatie, Mass-media

Vrem spitale, nu catedrale!Încă un german plătește cu viața moftul religios al unui dement musulman

Se pare că religia unora aduce moartea altora. Cam așa stau lucrurile în cele mai multe cazuri. În cazul islamiștilor aduce moartea la propriu, iar în cazul creștinilor la figurat. Din prea multă iubire pentru Allah un german (?) a strigat “Allah Akbar” și a înjunghiat patru călători într-o gară de lângă Munchen. Unul dintre dintre călători a murit. Iar agresorul a fost doar arestat și va suspina în următorii ani după fecioarele promise de Allah în paradisul musulman, pe când era mai simplu să fie trimis direct în brațele fecioarelor din ceruri. Dacă Angela Merkel mai este lăsată mult la butoane, se vor trezi germanii că orice musulman religios, în călătoria lui către fecioarele din ceruri, este gata să le ia viața cât ai zice “Allah Akbar”.

Allah Akbar-ul la romani

Creștinul român ortodox, dar nu numai, îți aduce doar moartea spirituală, însoțită de violența verbală sau botjocura de rigoare. Odată cu sărbătoarea Paștelui apar tot felul de “religioși” care vor considera că tu, un muritor ce are alte opinii, le agresezi existența dacă nu saluți cu clasicul “Hristos a înviat!”. Cel puțin la țară, de la vlădică la opincă, toți răii și toți famenii devin dintr-o dată extrem de religioși și te trezești cu o avalanșă de priviri ciudate, cel puțin, dacă apelezi la clasicul “Bună ziua”, în loc de “Allah Akbar”, pardon “Hristos a înviat!”. Nu contează că respectivul este hoț, trăiește în ură și răutate, acesta va deveni vreme de 6 săptămâni un, nu-i așa, atlet al lui Hristos, între două furturi sau alte fapte reprobabile, și te va saluta cu “Hristos a înviat!”. Inclusiv profesori, și nu vorbim aici doar de cel de religie, vor intra în clasă cu salutul “Hristos a înviat!”, într-un stat laic (hăăăăă, hăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăă). Este de la sine înțeles că firescul “Bună ziua” folosit de tine va fi catalogat drept blasfemie și vei fi ars pe rug, pardon privit într-un anumit fel. Mai mult, inclusiv inspectori școlari trimit e-mail-uri cu “Allah Akbar” pe unde se nimerește, doar ce contează unul sau doi profesori care au alte opțiuni în privința religiei, aceștia trebuie umiliți în buna tradiție creștină. Sunt absolut convins că, în ziua de azi, Hristos ar fi răstignit fără probleme, din nou, de așa-zisii creștini, de fapt niște farisei obraznici, inculți, tupeiști, fără niciun pic de respect pentru alte opinii și convingeri.

Ce face “creștinul” în familie și societate

Am zărit azi în condica școlii un titlu extrem de interesant la o oră de religie, la clasa a VII-a, cred (cursul de religie nu are că căuta în programa școlară a unui stat laic). Titlul era cam așa (citez aproximativ): “Ce face creștinul în familie și în societate”. Păi, haideți să vedem ce face creștinul din România (aproximativ 99% dintre români s-au declarat creștini) în familie, dar mai ales în societate.

 • Gest „creștinesc” în Argeș (urmare și a eficienței cursului de religie din școli): un copil de 14 ani a murit după ce a fost atacat cu pietre de colegii surorii sale
  Înalții prelați creștini din România sunt, însă, bine: mașini scumpe, vile impunătoare, bani mulți în conturi, “Allah Akbar”, nu alta.
 • Țara lui “Allah Akbar”, pardon “Doamne, ajută”: în România, după 1989, s-a construit o biserică în fiecare zi
  În timp ce numărul de școli a scăzut drastic, de la 28.000 în 1990 la 6.422 în 2014, numărul de biserici a crescut exponențial: în România sunt 27.384 lăcașuri de cult, adică o școală la 4 biserici. De aceea, avem o societate de rahat, în care se moare cu zile în spitale, iar needucații României fac prăpăd în această tară. Allah Akbar!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Allah Akbar-ul la români”

 1. Marin S says:

  mai 10th, 2016 at 17:31

  Salut! Uite am si eu o intrebare ! Cat de destept te crezi? Ti-am pus intrebarea asta nevrand sa te supar,dar vad zi de zi oameni care cred ca daca vor scrie ceva despre biserica sau Dumnezeu sunt destepti .Daca esti tanar te inteleg ,daca ai ceva ani atat iti spun….PACAT !

 2. Cornel Căruntu says:

  mai 10th, 2016 at 18:22

  Domnule Marin S, dumneata confunzi, probabil, credinta cu religia oficializata. Credinta este ceva sfant, iar fiecare dintre noi o poarta in suflet. Religia oficializata este un cancer ce a condus, de-a lungul istoriei, la milioane de inocenti ucisi de cei care, ce oroare, credeau ca asa se practica adevarata credinta. Din fericire, societatea umana, cel putin cea europeana, a depasit stadiul barbariei religioase. In Romanica, iesita tarziu din Evul Mediu intunecat, se mai manifesta aceasta boala a fariseismului degradant, a umilirii celor care au alte optiuni, a indobitocirii in numele unor iluzorii rasplati. In numele celor ucisi de-a lungul si de-a latul istoriei din motive religioase, ar trebui sa vorbim mai putin despre virtutile bisericii si sa facem mai mult pentru societatea laica, cea care, pana la urma, plateste din munca si salariilor slujitorilor bisericii. Cea mai clara dovada de inapoiere a unui stat este finantarea excesiva a bisericii in detrimentul finantarii, cu adevarat importante, a sanatatii sau invatamantului. Domnu’ Marin, Dumnezeu nu circula cu limuzinele clerului religios, ci ajunge fara sa ne dam seama in inima fiecaruia dintre noi pa cai mai putin batatorite. Credeti, cumva, ca huzurul preotimii si pastorimii religioase are vreo legatura cu credinta? Eu cred ca nu. Maica Tereza a reprezentat crestinismul, preotul imbuibat de azi nu.

 3. Cine umileste Romania | A șaptea dimensiune says:

  mai 14th, 2016 at 12:37

  […] Allah Akbar-ul la romani […]

 4. Intrarea cu 1 la liceu, crima PeSeDeilor impotriva Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  iunie 8th, 2016 at 17:16

  […] Allah Akbar-ul la romani […]

 5. Bigotismul religios domina invatamantul din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iunie 18th, 2016 at 11:19

  […] Allah Akbar-ul la romani […]

 6. Cum era lins in fund dictatorul ateu Ceausescu de patriarhul Teoctist | A șaptea dimensiune says:

  iulie 4th, 2016 at 9:34

  […] Allah Akbar-ul la romani […]

 7. Roșca gheorghe says:

  mai 3rd, 2021 at 6:37

  Mulți se gândesc, religia e una naționalitate??!!

Adauga un comentariu