Romania, tara infractorilor liberi

miercuri, aprilie 13, 2016 19:48
Posted in category Justitie

Tigani interlopiÎn România, grija mare este față de mafioți, infractori în general. Acestia au drepturi peste drepturi. Ceilalti, cei corecți, muncitori, plătitori de taxe și impozite, au două variante: ori emigrează, ori se lasă furați, agresați sau chiar uciși de infractorii liberi ca pasărea cerului.

Câteva exemple concrete din Republica Infracțională România.

 • In Romanica se fura totul

  Deputatul PNL Mihai Tararache povesteste: „Sunt sute de constanteni care au venit la mine pentru ca in mod repetat le sunt sparte masinile, se duc acasa si nu gasesc clantele de la usi, rufele pe sarma, pentru ca in Romania lui 2015 acesti oameni carora statul le-a oferit o locuinta sociala folosesc metoda ‘pisica’. Se duc cu pisica, arunca pisica in balcon, pisica strange rufele cu ghearele si trage inapoi”.

 • Adolescent ucis in plina strada. Unde? In judetul Botosani, localitatea Vorniceni

  Adolescentul se deplasa, marți seara, pe un drum din satul Vorniceni, Botosani, insotit de doi prieteni, iar la un moment dat tinerii s-au intalnit cu un grup format din trei barbati, printre care si un individ in varsta de 43 de ani. Intre cele doua grupuri a izbucnit un conflict spontan, iar dupa un schimb de replici barbatii s-au luat la bataie. Tanarul de 17 ani a ramas singur, dupa ce amicii sai au rupt-o la fuga, fiind batut de barbatii cu care se intalnise, iar individul de 43 de ani a scos un cuțit și l-a înjunghiat. Ulterior, adolescentul înjunghiat în plină stradă A MURIT! Ucigasul nici macar nu a fost arestat, ajungand si el la spital (sa-si repare cutitul, probabil). O asemenea bruta merita un singur „tratament”: un glont in ceafa.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Romania, tara infractorilor liberi”

 1. Profesor universitar: „Romania, o tara de imbecili cu studii superioare” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 24th, 2016 at 11:27

  […] Romania, tara infractorilor liberi […]

 2. Tudor Chirila: „Trebuie sa facem pasul de la o societate de aranjamente la una de reguli” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2016 at 11:06

  […] Romania, tara infractorilor liberi […]

 3. Allah Akbar-ul la romani | A șaptea dimensiune says:

  mai 10th, 2016 at 16:05

  […] Romania, tara infractorilor liberi […]

 4. Cine umileste Romania | A șaptea dimensiune says:

  mai 14th, 2016 at 12:44

  […] Romania, tara infractorilor liberi […]

 5. Desi radarele politiei salveaza vieti, idiotii le contesta | A șaptea dimensiune says:

  mai 15th, 2016 at 14:11

  […] Romania, tara infractorilor liberi […]

 6. Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2016 at 20:12

  […] Romania, tara infractorilor liberi […]

 7. Mihaela Vladucu says:

  aprilie 19th, 2017 at 18:09

  Sunt de partea lui Eminescu, Eliade și Cioran, totuși în Iohannis am încredere cred că România poate avea șansa unui conducător” neamț” în fond au mai fost doi care au iubit Romania (Carol I și Ferdinand)

Adauga un comentariu