Domnule terorist islamic sinucigas, rebut social arogant, ai murit degeaba, ai trait degeaba

luni, aprilie 25, 2016 15:37
Posted in category Mass-media

Islamisti criminaliScrisoarea unui est-european către un terorist sinucigaș

Domnule terorist islamic,

Toată lumea vrea să știe ce te-a făcut pe tine și pe alții ca tine, născuți într-o țară occidentală, să vă radicalizați. Cum nu ai tu monopolul prostiei, se găsesc destui alții care să explice totul prin „sărăcie și excluziune socială” sau ”eșecul de integrare al statelor occidentale”. Eu m-am săturat ca de mere pădurețe de limba asta de lemn, de mituri ideologizate și false justificări.

În primul rând, ar trebui clarificate câteva lucruri legate de excluziunea asta socială. Dacă ești o loază, ai abandonat școala și, ca urmare, nu ai cum să ajungi medic, asta nu înseamnă excludere socială și nu sunt de vină nici guvernele, nici creștinii, nici budiștii, nici ateii și nici Shaytan. Dacă trăiești pe asistență socială, faptul că stai într-un apartament în Molenbeek, și nu într-o vilă cu piscină în Monte Carlo, nu înseamnă că ești exclus social sau discriminat religios, fiindcă nici dacă ai trăi printre credincioși de-ai tăi tot n-ai avea mai mult (ba poate nici atât). Dacă nu ești inginer la NASA, nu e neapărat din cauză că ești exclus social, ci fiindcă ești bâtă la fizică.

Ia spune-mi și mie, presupusule ”exclus social” terorist născut în Occident, cu ce am fost eu mai avantajată decât tine când eram copil? Eu visam să beau un amărât de Pepsi, dar nu aveam, și mâncam maximum două banane pe an, pentru care stătea mama o zi întreagă la coadă și se simțea norocoasă dacă mai prindea. ”Nedreptățitule”, tu ai împărțit vreodată o banană în bucăți, ca să nu consumi toată ”bunătatea” în aceeași zi și să-ți dozezi plăcerea? La mine era program la televizor vreo trei ore, din care jumătate erau știri cu Ceaușescu și ogoarele țării, iar toată presa era cenzurată. Tu câte canale TV și libertate de informare ai avut? Mie mi-a plăcut mult și țin minte și acum broscuța chinezească din tablă verde, care sărea când o întorceai cu cheița. Pun pariu că tu ai avut consolă de jocuri și computer, bietul de tine. Eu mestecam o gumă străină două zile și nu mă prea înduram nici atunci s-o arunc, iar pentru două sticle de lapte se stătea la coadă de la 3 dimineața. Ce zici, la tine, în ghetoul tău occidental (care a ajuns ghetou tocmai pentru că tu și alții ca tine stau acolo și se comportă într-un anume fel), a fost mai rău de atât?

Deci cu ce am fost eu avantajată față de tine, ”exclusule social” islamist? Că uite, eu m-am născut într-o țară comunistă săracă față de cea în care te-ai născut tu, dar nu omor oameni. Și nici vecinul meu mai sărac nu o face. Educație obligatorie și gratuită până la 18 ani a fost și la mine, și la tine. Când am intrat eu la facultate, au fost 8 candidați pe un loc, deși pe atunci nu era posibilă depunerea dosarelor la mai multe facultăți în același an, care să crească artificial numărul aparent de candidați. Pe tine cine te-a împiedicat să-ți faci o carieră? O pereche de blugi Levi’s costa atunci cam cât bursa mea școlară pe două luni, în timp ce la tine, în Belgia, din bursa tipică pe două luni îți iei vreo douăzeci de perechi de blugi. O vreme am stat în căminul facultății de Medicină, cu gândaci practic imposibil de stârpit și baie comună pe palier fără țeavă de apă caldă la chiuvete, nu în apartamente conspirative în Bruxelles, ca tine. Și știi ceva? Nu m-am considerat nici săracă, nici exclusă social, iar în camera aia comună eu mai și învățam, nu făceam bombe, ca tine.

Și mai explică-mi ceva: dacă tot ești născut acolo, de ce tu n-ai serviciu, iar unii est-europeni plecați acolo la muncă găsesc unul? A, pentru că ție ți s-a părut sub demnitatea ta de zero barat să faci un job modest? Pentru că tu vrei mai mulți bani și nu prea pui osul la muncă sau nu ești destul de calificat? Păi, ”exclusule social”, dacă nu ți-a spus asta imamul, află că piața muncii chiar trebuie să fie o piață și nu e normal să-ți dea cineva mai mulți bani și recunoaștere publică decât merită munca ta, doar așa, fiindcă ești tu șmecher și musulman radical. Dacă tot ești așa de ”războinic” și dispus să mori pentru o cauză, cine te-a oprit să alegi cauza bună? De ce nu te-ai făcut polițist, jandarm, soldat sau bodyguard, să încasezi un glonț apărând pe cineva sau pur și simplu apărând legea? Din moment ce nu ești retardat, ai putut învăța să faci o bombă și n-ai o problemă să sari în aer, de ce nu te-ai străduit să ajungi să lucrezi la dezamorsarea bombelor puse de teroriști?

”Exclusule social” radical, văd că n-ai crăpat de foame până la vârsta asta, nu umblai în zdrențe, nu dormeai în tufe, aveai smartphone, computer, conexiune Internet, trollere și bani de taxi, ca să-ți cari bomba, bani să cumperi sute de litri de acetonă și bani să te fâțâi între Belgia, Siria, Turcia, Franța și Ungaria. Să știi că în Europa de Est sunt încă destui care și-ar dori să aibă măcar ce ai tu, dar, deși n-au, nu pun bombe. Să știi că în Europa de Est benzina și multe alte lucruri au cam aceleași prețuri ca în Vest, iar mulți muncesc pe salarii mai mici decât poți lua tu pe degeaba, ca asistență socială sub diverse forme.

”Exclusule social”, să mai știi că la noi au fost oameni de mare calibru intelectual care au făcut pușcărie nevinovați pe vremea regimului comunist, dar, dacă au avut norocul să scape, n-au aruncat în aer pe nimeni. Tu ai fost prins cu tot felul de matrapazlâcuri și în anturaje dubioase de infractori și teroriști și totuși ți s-a mai dat o șansă. Ai fost lăsat liber, iar tu ai mulțumit societății detonând bombe pline de cuie printre civili nevinovați.

”Exclusule social” terorist, din punctul meu de vedere nu ai fost decât o putoare și un parazit care a profitat de slăbiciunea celor care ar fi trebui să te trimită cu un șut în fund la săpat șanțuri, dacă voiai bani de-un covrig. Societatea nu-ți datorează nimic doar pentru că te-ai născut, ”exclusule”, tot așa cum nu-mi datorează nici mie. Oi fi eu din țara ”Mioriței”, dar să știi că sunt mai puțin mioritică decât belgienii ăia care te-au ținut în spate, te-au cocoloșit, ți-au spus că valorile tale sunt egale cu valorile celor care au inventat electricitatea și au descoperit ADN-ul sau bosonul și acum își așteaptă resemnați moartea, ca ciobanul moldovean, de la alți descreierați ca tine. Așa că eu îți spun adevărul: valorile tale sunt de rahat. Ești un loser care nu a fost în stare să facă nimic util nici pentru el, nici pentru societate, iar singurul mod în care ți s-a părut că ai fi și tu demn de respect a fost să crezi în niște basme și apoi să apeși pe un buton aducător de moarte.

Domnule terorist islamic, recunosc că toate cele de mai sus au fost scrise nu atât pentru tine, cât pentru cei care spun că din cauza sărăciei, lipsei de școlarizare și excluziunii sociale ai ajuns să detonezi bombe. Eu știu, de exemplu, că nu lipsa oportunității de a merge la școală te-a transformat în terorist. Ai avut-o și poate ai și fost școlarizat destul; am studiat biografiile unor teroriști și știu că unii erau absolvenți de studii superioare și cu slujbe. Și nu fiindcă te-ai considerat foarte sărac ai devenit terorist, știu. Tu însuți ești de părere că aceia care încearcă să te justifice așa îți jignesc, de fapt, convingerile și nu te înțeleg deloc. Poate nici măcar nu ești sărac și, oricum, tu te consideri un idealist. Dacă se dublau beneficiile sociale și oportunitățile de angajări, tu tot aici ajungeai. Tocmai pentru că ai avut existența de bază asigurată și o viață ușoară nu ți-ai dezvoltat o motivație și ai avut timp să te ocupi de prostii. Degeaba cred unii că, luând încă 100 de Euro de la unul care muncește și pompându-i la șomaj sau în alocație pentru altul, dispar teroriștii. Dimpotrivă, s-ar putea să apară mai mulți infractori și teroriști. Nu o sută de Euro în plus pe lună îți trebuia ție, ci o motivație sau o cauză. Ți-au arătat unii niște cărți în care scrie, negru pe alb, că Sharia e obligatorie, că jihadul e datorie și că dacă devii shahid, martir, ajungi în Firdaws, pe treapta cea mai înaltă a raiului, iar ceilalți credincioși din rai se vor uita la tine ca la stelele de pe cer. Te-au mințit, fraiere.

Nimeni n-a avut curajul să-ți spună clar, când erai în formare, că în cărțile alea e și mult bullshit de Ev Mediu și că e o tâmpenie și de-a dreptul criminal să încerci să aplici ad litteram în secolul XXI tot ce scrie acolo. Alte religii au găsit forma lor de a trece elegant peste unele pasaje și de a interpreta metaforic textele religioase care intră în contradicție cu civilizația și sistemul legislativ actual, așa că s-au gândit toți că te vei mulțumi și tu să ai o viață decentă, să crezi și să mergi la moschee, dar fără să aplici 100% cele mai controversate pasaje.

Dar tu aveai, de fapt, nevoie de un ideal. Părinții tăi l-au avut pe-al lor, au venit în Occident ca să scape de violență, de sărăcie și să dea o șansă copiilor lor. Pentru tine, însă, idealul lor n-a mai fost suficient. Tu ai avut pace și n-ai mai apreciat-o, iar sărăcia n-a mai însemnat pentru tine să nu ai un acoperiș deasupra capului sau să n-ai o săptămână ce pune pe masă. Așa că ți-ai căutat o Cauză, care să te facă să ieși din mediocritatea în care te bălăceai, pentru care nu poate fi nimeni blamat în afară de tine și care nu putea fi rezolvată de niciun stat, oricâte eforturi de integrare și îmbunătățire a nivelului de trai ar fi făcut. Tu nu te-ai mulțumit cu un trai decent, tu ai vrut să ajungi respectat cu asupra de măsură, cum nu puteai deveni altfel, și mult mai sus decât oamenii de rând, fiindcă nici musulmanii de rând nu ajung unde ajunge martirul, că la voi sunt mai multe trepte în rai.

Vezi tu, pentru un creștin, de exemplu, e suficient să fii un om bun și credincios și tot în rai ajungi. Nu e nevoie să fii preot, sfânt, cruciat sau să faci fapte extraordinare. La voi, până și raiul e ierarhizat: în unele grădini izvoarele curg, în altele țâșnesc, în unele se stă pe așternuturi căptușite cu brocart, în altele doar pe covoare frumoase, în unele copacii au ramuri stufoase, în altele sunt doar de culoare verde închis, în unele se bea Tasnim pur, în altele ceva amestecat cu Tasnim. Iar tu ai vrut Raiul de lux, confort 1. Și mai ales ai vrut respect.

De respectat, te-or fi respectând câțiva psihopați păduchioși, dintre care unii vor sfârși cu o dronă în cap și alții în pușcărie. Dar acum, când scriu acest text, tu nu ești în nicio grădină a raiului și știm amândoi asta. În schimb, cum se face mai cald, eu și alte milioane de oameni vom merge prin niște locuri frumoase de pe Pământ, cu grădini înverzite și văi umbrite, cu aer parfumat și izvoare care curg, unde o să bem vin și o să mâncăm fructe delicioase, cam așa cum scrie în cărțile alea ale tale că e în rai. Și nu va trebui nici să ucidem pentru asta, nici să sară așchii din noi.

În final, domnule terorist, mai află că, spre deosebire de alții mai pocniți în cap de propaganda de stânga, eu nu mă simt nicio secundă vinovată pentru situația ta sau a zonei din care au venit părinții tăi și nu cred nicio iotă din balivernele ideologice ale celor care bagă pe gât publicului gălușca asta cu vinovăția lumii occidentale și excluziunea ta socială. Am încercat să studiez cât am putut ca să te înțeleg, dar pentru mine rămâi doar un criminal manipulat de o ideologie tembelă de sorginte religioasă și un rebut social arogant, care a vrut să fie superior altora și n-a putut. Și acum ești și mort. Și nu te așteaptă nici dracul pe lumea cealaltă. Ai murit degeaba, așa cum ai și trăit. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Domnule terorist islamic sinucigas, rebut social arogant, ai murit degeaba, ai trait degeaba”

  1. Portretul credinciosului roman | A șaptea dimensiune says:

    mai 6th, 2016 at 14:24

    […] Domnule terorist islamic sinucigas, rebut social arogant, ai murit degeaba, ai trait degeaba […]

  2. Allah Akbar-ul la romani | A șaptea dimensiune says:

    mai 10th, 2016 at 16:03

    […] Domnule terorist islamic sinucigas, rebut social arogant, ai murit degeaba, ai trait degeaba […]

Adauga un comentariu