Amintiri din infernul guvernarilor mafiei PSD-iste

marți, mai 2, 2017 16:49

PSDA fost odată hoţia piramidală Caritas, susţinută, sau măcar tolerată, de regimul PSD, pe atunci PDSR, aflat la guvernare în România. Infractorul care se ocupa de Caritas era Ioan Stoica. Ce legătură este între Caritas, Ioan Stoica şi Mihai Tatulici, pe care tonomatele TV din Românica, acea ţară guvernată de mafia PSD-istă, ni l-au băgat pe gât ani de zile vedeţi în materialul de mai jos, preluat din “Academia Caţavencu” (nr. 243/1996). Dacă vi se face rău, uitaţi-vă puţin la Realitatea TV, de astăzi, poate vedeţi urmele lăsate de Tatulici, mâncătorul de rahat, la postul infractorului de ieri Sorin Ovidiu Vântu, şi al KGB-istului de azi, Guşă, fost nomenclaturist PSD-ist la un moment dat.

Vă amintiţi filmuleţul de jumătate de oră despre caritabilul Ioan Stoica , un om numai bun să-l pui pe rană? Vă amintiţi duplexul Bucureşti-Cluj, atunci când Caritasul era pe moarte, duplex în care populaţia a fost asigurată că nu e nicio problemă cu banii, că cei care au depus vor lua sigur înapoi? Ei bine, dacă vă amintiţi toate acestea, amintiţi-vă, rogu-vă, şi faptul că realizatorul acestor filmuleţe şi emisiuni era Mihai Tatulici, la acea oră angajat al TVR.

Timpul a trecut, Mihai Tatulici a devenit o adedevărată vedetă a televiziunilor particulare, iar Ioan Stoica – un star de neegalat al eliberărilor premature. În calitatea lor de persoane publice, atât Tatulici, cât şi Ioan Stan, apar la televizor. Primul apare la Pro TV să ne spună că trebuie să ne deşteptăm, să fim morali, să fim cinstiţi, să avem grijă de ţara asta etc. Al doilea a apărut la Antena 1, săptămâna trecută (iulie 1996 – n.m.), şi ne-a zis că domnul Tatulici a ridicat de la Ioan Stoica 3.000.000 de dolari. Suma pare imensă. Suma este imensă. Dar dacă punem cap la cap informaţia dată de Ioan Stoica, cu guriţa lui, cu informaţia că Mihai Tatulici se pregăteşte să cumpere de la “Sony” aparatură video pentru un studio de producţie în valoare de aproximativ 2.000.000 dolari, atunci suma pare micuţă, căci bietul Tatulici nu prea mai rămâne cu mare lucru. Evident, informaţia dată de Ioan Stoica trebuie pusă sub semnul întrebării, căci acesta nu pare a fi un om cu toţi boii acasă. Dar, dacă măcar o parte din informaţie se verifică, dacă Mihai Tatulici a primit chiar şi un leu pentru a realiza emisiunile care lăudau fără jenă escrocheria Caritas, atunci nici boii domnului Tatulici nu se vor simţi prea bine.

În altă ordine de idei, dacă se dovedeşte a fi adevărat că, în schimbul câtorva limbi bine plasate, Mihai Tatulici a ridicat de la Stoica de opt ori mai mult decât jumătate dintre depunători luaţi la un loc, atunci toate lecţiile de morală pe care acesta le dă naţiunii nu sunt decât nişte abureli sinistre, căci s-ar putea foarte bine ca parte din telespectatorii fostului director al Tele 7 să fie şi contribuabili la bunăstarea frauduloasă a acestuia. Aşa că, “Deşteaptă-te, justiţie” ar fi un titlu mult mai potrivit pentru o ţară care a dat lumii, mai ales după 1989, bandiţi de talia lui Mihai Tatulici.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Amintiri din infernul guvernarilor mafiei PSD-iste”

  1. In Romania PeSeDista, apareai la TV numai daca dadeai spaga | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 13th, 2019 at 14:39

    […] Amintiri din infernul guvernarilor mafiei PSD-iste […]

  2. Amintiri din infernul guvernarilor mafiei PSD-iste (II) | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 13th, 2019 at 17:32

    […] Amintiri din infernul guvernarilor mafiei PSD-iste […]

Adauga un comentariu