Angajeaza-te la noi, daca vrei sa scapi de griji financiare!

duminică, ianuarie 31, 2021 7:27
Posted in category Diverse

Angajari videochatLa noi statutul angajatului este la inaltime, fiindca dorintele sale, oricat ar fi de scumpe, sunt litera de lege pentru noi.

De unde a venit ideea implicarii in materializarea dorintelor celor care lucreaza pentru noi?

  1. Din propriile noastre frustrari. Am fost si noi salariati candva, munceam pe rupte si tot nu aveam! Da, ati inteles bine. Niciodata nu aveam bani de ajuns si pana la salariul urmator ne imprumutam. Atunci am spus pentru prima data:„Cand vom fi patroni, vom face tot posibilul ca fiecare angajata care munceste, sa aiba tot ceea ce isi doreste, inclusiv lumea la picioare!”
  2. Vazand atatea fete triste care se grabesc catre serviciu dimineata sau care se intorc de la serviciu seara. Empatizam cu toti cei care muncesc mult, dar nu au bani sa isi satisfaca micile placeri ale vietii: sa mearga la restaurant, sa se duca intr-o excursie, sa cumpere un frigider nou cu banii jos, fiindca daca il cumpara in rate il achita de doua-trei ori cu dobanda si comisioanele adaugate.

Salariatii frustrati se vad de departe. Se uita in jos, sunt negri de suparare, fiindca nu reusesc sa se salveze, oricat ar munci de mult.

Exista familii care supravietuiesc eroic dintr-un salariu minim pe economie si va dati seama ce greu este pentru cel care il aduce in casa si pentru cel care il imparte!

Angajeaza-te la noi, iar cei care te vor vedea venind la serviciu vor crede ca te duci sa urci pe scena, nu la locul de munca!

Conceptul nostru este: „Suntem parteneri cu cei care lucreaza pentru studioul nostru si ne implicam in toate proiectele lor importante!”

Daca accepti sa te angajezi la Money-studio, intri in marea familie a noastra si iata ce vei primi in schimb:

  • o echipa care are grija de tine si iti arata ce ai de facut. Specialistii iti fac recomandari si tot ei au grija ca imaginea ta sa fie perfecta. Ei merita laudele ca parul tau va fi mereu aranjat, ca fata ta va arata ca o coala de hartie, cu ochii vor fi evidentiati. Vei fi initiata sa folosesti aparatura din dotare si cum sa pastrezi secretele referitoare la datele tale de acces pe site.
  • un spatiu de lucru de poveste. Camera in care vei lucra va arata intr-un mare fel, fiindca va fi mare, uriasa, cu un pat confortabil, cu perne moi si culorile pastelate. Este ca o camera pe care o vezi in casele celor bogati din filme, in ea ti se face mereu curat, ti se va asigura temperatura optima si tot ceea ce ai nevoie.

Singura intr-o camera, intr-un pat de poveste si aparatura performanta si clientii de la capatul lumii care asteapta ca tu sa devii confidenta lor.

  • munca iti este rasplatita cu un salariu astronomic. 10 000 de dolari pe luna la inceputul carierei este mult mai mult decat ai fi putut spera! Cu banii acestia iti poti cumpara o multime de lucruri;
  • posibilitatea de a obtine apartament de lux intr-o zona de vis la cele mai avantajoase preturi si o masina cu multi cai putere in leasing. Noi negociem la sange cu dezvoltatorii si pentru modelele noastre apartamentele costa mai putin, fiindca sunt eliminate toate comisioanele si costurile inutile;
  • operatii estetice cu plata in rate. Vei avea salariul foarte mare, dar sunt si multe tentatii. Fiindca esti ambitioasa vei avea de achitat si rate la apartament si rate la masina, de aceea iti va veni greu sa iti achiti silicoanele o data sau operatia de eliminare a ridurilor, cearcanelor. Cert este ca te ajutam sa iti pastrezi mult timp frumusetea;
  • iti oferim posibilitatea sa calatoresti mult, sa mergi in concedii, fie din salariul care poate creste pana la 50 000 de dolari pe luna, fie ca te premiem fiindca ai adus cele mai mari venituri studioului nostru.

Am pus si punem in fiecare an in joc premii fabuloase pentru care se bat multe fete.

Modelul care se claseaza pe primul loc castiga un apartament in cea mai buna zona a orasului, mobilat si dotat cu tot ce are un om nevoie la casa lui. Premiul al doilea oferit de noi a fost o masina puternica, masina pe care o conduc adesea fotbalistii de succes si vedete din lumea intreaga.

Modelele clasate pe locul al treilea au primit excursii de sapte stele pe taramuri exotice sau o sesiune de shopping in marile capitale europene sau in metropolele din SUA.

Toate premiile sunt tentante si salariatii de la noi se aleg cu multe lucruri valoroase in 4-5 ani de munca.

Noi achitam toate taxele la stat, astfel incat la vremea potrivita vei beneficia de toate drepturile legale.

In prezent, iti poti administra veniturile cu mana de fier, fiindca discutam de salarii pe care nu le au alti angajati din tara.

Poti investi in bijuterii, in metale pretioase, in imobiliare sau poti redirectiona o parte din bani intr-un depozit bancar.

Am uitat sa iti spun ca la noi fiecare salariata isi alege tura de lucru si intre timp poate merge la facultate sau poate face scoala de soferi!

Acestea sunt conditiile de la noi si te poti informa singura despre privilegiile fetelor care luceaza in videochat.

Ocupatia ta este interesanta si iti dezvolta multe abilitati folositoare pentru intreaga viata. Vei sti sa negociezi, sa fii bataioasa, sa asculti, sa sfatuiesti, sa intelegi, sa pretinzi ceea ce ti se cuvine.

Cu fiecare zi petrecuta in camera ta din studio, vei vorbi mai bine engleza si vei descoperi cat de frumoasa este viata.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu