Animatori pentru copiii tai

miercuri, august 12, 2015 14:53
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă ești părinte, lucrezi în domeniul educației, sau în alte locuri unde există copii, și ți-ai dori o petrecere pentru ei, una pe care s-o țină minte o lungă perioadă de timp, sau chiar toată viața, ei bine, poți avea la tine acasă, la tine la școală, grădiniță, case de copii, sau oriunde hotarăști, animatori pentru copii profesioniști, ce vor transforma întâlnirea cu micuții în ceva magic. Prinți și prințese, clovni, zâne, iepurași sau spiriduși pot fi prezenți la întâlnirea cu juniorii tăi dacă intri pe site-ul infinityevents.ro.

Dar să intrăm mai în detaliile informatiei. Ce se oferă? Sunt oferite următoarele: programe de divertisment pentru copii, invitatii si decoratiuni pentru petreceri copii, locații de petreceri si o echipă de profesioniști. Ce personaje pot fi prezentate? Personajele se pot grupa in următoarele categorii (pentru alte amănunte intrați pe site): personaje standard tematice (jocuri interactive pentru toate varstele, modelaj de baloane, pictura pe fata, recuzita, toate consumabilele pentru toti copiii prezenti, muzica si dansuri, transport), personaje Halloween (jocuri distractive pe intuneric si o multime de surprize, pictura pe fata, modelaj de baloane, muzica si dansuri, vampir, vampirita Elena, Dracula, Zombie, Vrajitoare, Fantone si multe altele), personaje de iarnă (jocuri interactive pentru toate varstele, modelaj de baloane, pictura pe fata, recuzita, toate consumabilele pentru toti copiii prezenti, muzica si dansuri, transport, Mos Craciun, Craiasa Zapezii, Craciunite, Spiridusi-Elfi, Reni Om de Zapada, Ingeras etc.), mascote originale Disney (Mickey Mouse, Minnie Mouse, Hello Kitty, Goofy, Donald Duck, Daisy Duck).

Ce se mai oferă? Mai puteți avea la petrecerea copiilor voștri spectacole inedite de magie (magician profesionist ce realizeaza un spectacol live, Magicianul Mydas, finalist la „Romanii au talent”, show inedit de Magie), karaoke tematic (sistem complet de Karaoke, microfoane wireless, videoproiector, sistem de sonorizare, playlist la alegere, MC/DJ), animație specială (Hanna Montana, Hanna Montana și cele două majorete, indian și indiancă, Mickey și Minnie Mouse, Spartacus și Ștefania, Cenușăreasa și Prințul, Piratul Jack Sparow și Piraterița).

Mai sunt oferite accesorii și servicii speciale. Mai exact, este vorba despre mașină vată zahăr, mașină balonașe de săpun, masină fum, set party tematic (coifuri, farfurii, mascue, servetele, trompetele, pahare, paie, fata de masa) + tun de confetti, ghirlanda de baloane multicolore pentru decorarea intrarii, tun de confetti party mare, pinata umpluta mare in diverse forme, balon jumbo umplut cu confetii si balonase multicolore. Servicii speciale înseamnă cameraman, fotograf, DJ profesionist, MC profesionist.

Să nu uităm, părinți, educatori și nu numai, că personajele din povești sunt primele modele din viața copiilor mici. Prin intermediul basmelor putem explica micuților, cu exemple, ce înseamnă sentimente ca: dragostea sau tristețea, calități ca: bunătatea sau răbdarea, ori defecte ca: viclenia, răutatea și îngâmfarea. Poveștile creează, prin repetiție, tipare în mintea celor mici. Ei vor ști în adâncul sufletului lor, chiar dacă nu vor etala aceste cunoștințe, că bunătatea, onestitatea, hărnicia – chiar dacă pot fi trecute cu vederea/mascate de alții la un moment dat – vor fi mereu apreciate și răsplătite. Toate acestea și multe altele le pot afla și dacă noi, cei mari, reușim să le oferim momente cu animatori pentru copii, cei care vor recrea poveștile de neuitat ale copilăriei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu