Asigurarea GoResponsible de la Gothaer – solutia nr. 1 pentru problemele tale!

joi, mai 25, 2017 14:57
Posted in category Diverse

AsigurareaIn calitate de adulti, fiecare dintre noi suntem responsabili pentru alegerile noastre, pentru deciziile pe care le luam, dar si pentru persoanele din jurul nostru. Intrucat nu intotdeauna putem controla lucrurile din jur si nu putem anticipa evenimentele nepravazute, trebuie sa ne indreptam catre solutii care ne ajuta in acest sens.

Daca si tu vrei sa scapi de griji, dar sa ramai o persoana responsabila in acelasi timp, atunci incheie asigurarea GoResponsible pe Gothaer.ro, Asigurarea ta de Raspundere Civila Privata! Aceasta iti ofera protectie atat tie, celui care incheie asigurarea, cat si familiei sau celor care presteaza servicii la resedinta ta (bona, instalatorul, gradinarul etc.), intrucat esti direct responsabil de pagubele pe care ei le pot produce. Astfel, datorita acestei asigurari, vei putea veni in intampinarea a tot felul de situatii, care de altfel te-ar putea afecta din punct de vedere financiar.

Iata cateva evenimente neplacute in care Asigurarea GoResponsible iti poate veni in ajutor:
Asigurarea

 • daca locuiesti intr-un apartament inchiriat si ai uitat apa deschisa, iar vecinul de dedesubt a fost inundat;
 • in cazul in care cineva ti-a reamenajat apartamentul, dar i-a produs pagube unui vecin;
 • presupunand ca accidentezi pe cineva cand mergi cu bicicleta;
 • daca bona a uitat aragazul aprins, iar incendiul izbucnit a produs daune si vecinilor;
 • cand cainele tau scapa din curte, iar un sofer intra in gardul unui vecin pentru a-l evita;
 • in momentul in care copilul tau doboara si distruge farfuriile de pe un raft al unui magazin.

Bineinteles, aceasta asigurare este una complexa si poate fi adaptata in functie de nevoile tale, astfel incat sa poti acoperi pagubele provocate de situatiile cu care crezi ca te-ai putea confrunta. Asemenea tuturor celorlalte asigurari de la Gothaer, GoRESPONSIBLE are un pret competitiv si iti da posibilitatea sa alegi diverse clauze.

AsigurareaIata clauzele pentru care poti opta daca vei alege Asigurarea GoResponsible:

 1. Acoperirea pentru animalele de companie

  Fara indoiala, daca esti iubitor de animale si detii unul, stii ca ele nu pot fi intotdeauna controlate. De aceea, in cazul in care acesta va musca pe cineva sau va distruge bunuri care nu iti apartin, vei avea la indemana cea mai buna solutie!

 2. Raspunderea pentru pagubele provocate in calitate de biciclist

  In ciuda experientei, evenimentele neprevazute pot aparea la orice pas. Fie ca vei zgaria o masina in drumul tau, fie ca acccidentezi pe cineva, asigurarea aceasta iti va fi extrem de utila.
  Asigurarea

 3. Raspunderea chiriasului fata de proprietar pentru daunele provocate sau a proprietarului fata de chirias

  Daca stai in chirie sau ai un apartament pe care l-ai inchiriat, atunci vei fi nevoit in cazul unui eveniment neplacut (inundatie, incendiu etc.) sa platesti daune. Datorita asigurarii, vei putea sa eviti costurile uriase ale reparatiilor!

 4. AsigurareaRaspunderea pentru lucrarile de constructii sau montaj efectuate la domiciliul tau

  Avand in vedere ca de lucrarile de renovare pot fi afectati si vecinii tai, provocandu-le diverse pagube, cel mai bine este sa te asiguri ca nu va trebui sa scoti din buzunar alti bani pe langa cei alocati lucrarilor.

  Fii o persoana responsabila si incheie Asigurarea GoResponsible de la Gothaer! In baza acesteia, familia ta va beneficia de asigurare GRATUITA pe teritoriul Europei, in limita de 10% din suma politei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu