Atmosfera creata de formatia de nunta

luni, aprilie 11, 2016 18:50
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAm participat in week-end la o nunta si mai apoi urma sa mergem si la petrecere sau cel putin trebuia sa se realizeze o petrecere de nunta, ceea ce a iesit a fost insa o seara petrecuta pe melodii de pe telefon. Pe scurt: mirii au optat pentru un DJ, acesta era mai ieftin, iar la o ora dupa inceperea petrecerii am ramas fara curent, deci pauza muzica, asa ca am ramas doar cu melodiile de pe telefon.

Din aceea, seara am decis ca decat sa patesc asa mai bine strang ceva bani si angajez o formatie nunta, astfel voi fi sigura ca solisti vor incanta invitatii si fara a avea nevoie de curent, solisti canta live deci nu este o problema pentru ca petrecerea sa nu continue dupa un astfel de eveniment.

Puteti cauta pe internet mai multe informatii despre beneficiile pe care alegerea unor formatii nunta in detrimental unor DJ, iar de asemeneea puteti afla mai multe despre experimentele prin care au trecut numeroase cupluri la nunta.

Eu va recomand cu cea mai mare placere o formatie nunta Bucuresti care a reusit sa ma cucereasca la o alta petrecere la care am participat in acest an, pur si simplu m-a incantat faptul ca au optat pentru o diversitate de genuri muzicale si ca formatia a reusit sa faca fata tuturor cerintelor.

Mai intalnisem si multe alte formatii nunta Bucuresti in decursul anilor dar pana atunci niciuna nu a reusit sa imi creeze o seara atat de frumoasa. Formatia de care va vorbesc este formatia Bucuresti, o formatie foarte frumoasa cu oameni minunati si cu o foarte mare grija pentru miri care opteaza sa ii aiba ca si invitati. Alegeti sa aveti o petrecere fara probleme pe care sa nu o uitati foarte rapid, nici voi, nici invitatii vostri.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Atmosfera creata de formatia de nunta”

  1. Dragomir says:

    februarie 6th, 2018 at 15:25

    Imi place acest articol. consider ca este unul placut.

Adauga un comentariu