Audi și-a dus modelul E-Tron Hybrid în deșert pentru testul de rezistență final

sâmbătă, octombrie 2, 2021 6:36

Audi E-Tron Hybrid
Audi a lansat mașina electrică E-Tron GT în Statele Unite la începutul acestui an, dar nu aici se termină povestea. Compania are mai multe niveluri de echipare a vehiculului, inclusiv un hibrid Audi RS Q E-Tron, prietenos cu offroad-ul, pe care îl va duce la Raliul Dakar în câteva luni. Înaintea evenimentului, Audi și-a dus offroad-ul în deșerturile din Maroc pentru testul de rezistență final.

Pentru cei care nu ştiu, Raliul Dakar este un raliu deschis participanților amatori și profesioniști, în care piloții concurează în unele dintre cele mai dure condiții din jur. Raliul Dakar 2022 are loc în primele două săptămâni ale lunii ianuarie 2022 în Arabia Saudită.

Audi și Volkswagen Group l-au trimis în zonele fierbinți, brutale și intense din Maroc pentru a testa hibridul RS Q E-Tron construit la comandă. După cum puteți vedea, unele dintre fotografiile vehiculului și condițiile sunt destul de impresionante.

Echipa a supus vehiculu hibrid la temperaturi ridicate care depășeau 100 de grade Fahrenheit (aproximativ 38 de grade Celsius), furtuni de nisip și teren accidentat. Scopul a fost de a împinge mașina, bateria și întreaga transmisie la limită. Apoi, de a găsi și remediați orice puncte slabe în timpul pregătirii pentru raliul de la începutul anului viitor.

„Perspectivele pe care le-am câștigat în Maroc sunt de neprețuit, dar ne arată, de asemenea, că mai avem multe de făcut înainte de Raliul Dakar și că nu mai este mult timp”, a spus Andreas Roos, manager de proiect de curse la Audi Sport.

Evident, o victorie în orice raliu intens este o mare problemă. Dar, pentru Audi și Volkswagen, ar fi o afacere uriașă, deoarece acesta ar fi primul vehicul electric care ar câștiga Raliul Dakar. Deși RS Q E-Tron nu este un vehicul electric în adevăratul sens al cuvântului, acesta are două motoare impresionante de Formula E și o transmisie complet electrică.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu