Avem o ţară frumoasă; păcat că-i populată

luni, decembrie 30, 2019 18:09

Mihai Tudose (PSD)De câte ori scot bani de la bancomat, la o anumită bancă din România, îmi apare, în final, întrebarea ironică, pusă acolo în bătaie de joc, “Vrei chitanţă sau alegi să protejezi natura?”. Carevasăzică acea bucăţică de hârtie de câtiva centimetri pătraţi ar însemna “protejarea naturii”, chiar dacă foştii comunişti vopsiţi în social-democraţi au pus temelia unei mafii care a ras pădurile României.

“Avem o ţară frumoasă, păcat că-i populată” este zicerea băieţilor de la “Academia Caţavencu”, cei care, înainte de a fi cumpăraţi de mafiotul Sorin Ovidiu Vîntu (o parte dintre ei au rămas, o parte au plecat), aduceau o rază de lumină într-o Românie tot mai întunecată de mafia roşie, cea care a jefuit această ţară.

Înainte de a trece la un exemplu concret privitor la defrişarea spaţiului verde românesc, şi apropo de titlu, nu pot uita că PSD = ciuma roşie = mafia l-a avut premier pe un ţigan din Brăila, un beţivan nenorocit pe a cărui faţă se vedeau urmele consumului de alcool, Mihai Tudose pe numele lui, cel care, nici mai mult, nici mai puţin, a dat într-o declaraţie măsura înapoierii economice, mintale şi de civilizaţie a grupului infracţional cu acronimul PSD, şi a votanţilor săi, spunând cam aşa:

Nu am nevoie de card bancar (dar era ministrul Economiei, iar economia mileniului 3 se bazează pe bănci, carduri şi altele asemenea, şi ar trebui să ştii aşa ceva dacă nu eşti o maimuţă ieşită din peşteră – n.m.), deoarece banca ia comisioane mari (hăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăă). Şi ăsta, de fapt guvernul pe care-l conducea, trebuia să facă informatizarea României (hăăăăă, hăăăăăăăăă, hăăăăăăă).

Bun, deci cam asta-i Românica, adică asistaţii, cocalarii, piţipoancele, ţiganii şi restul. În curând, Diaspora va fi mai numeroasă decât România lui Fudose.

Cine nu-şi cunoaşte istoria, riscă să-i repete greşelile. De aceea, e bine să ştim că, prin 2004, se întâmpla aşa:

”România de mâine” taie copacii de azi

Primul dezastru ecologic despre care am vrea să vă vorbim încă nu a avut loc decât pe sfert, dar, cu puţin ajutor din partea PSD-ului, în curând o să se întâmple ca la carte. Despre ce e vorba?

Parcul Palatului Copiilor din Bucureşti, aflat în continuarea Parcului Tineretului, e ameninţat (era ameninţat în 2004 – n.m.), de câtiva ani, de o catastrofă. Fundaţia “România de Mâine”, care deţine Universitatea “Spiru Haret” la care predă (preda în 2004 – n.m.) Adrian Păunescu şi e rector Aurelian Bondrea, bunul prieten al lui Ion Iliescu şi fost mare culturnic pecerist, şi postul TV de 2% audienţă Televiziunea România de Mâine vor clădire proprie.

În 1997, Consiliul Local al Capitalei a acordat Fundaţiei “România de Mâine” 3,5 hectare de teren viran pe Bd. Tineretului, pentru construirea unui nou sediu al Universităţii “Spiru Haret”. Numai ca acolo nu era teren viran, ci Parcul Copiilor.

În următoarele două luni, catastrofa de care vorbeam s-a întâmplat deja pe jumătate: excavatoarele lui Aurelian Bondrea au venit şi au scos 40 de arbori ajunşi la maturitate.

După o răscoală generală a cetăţenilor din blocurile din vecinătate, a conducerii Palatului Copiilor şi a unor organizaţii ecologiste, distrugerea vegetaţiei a încetat.

Au urmat ani de procese şi câştigătoare părea să fie forţa binelui. După 2000 (anul câştigarii alegerilor de către PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.), parcurile de interes strategic au trecut la primăriile de sector. Parcul Palatul Copiilor a trecut la sectorul 4 şi aici vom vorbi prima oară de factorul distrugător de mediu PSD.

Fundaţia “România de Mâine” s-a mişcat din nou şi primarul PSD al sectorului 4, Mihalache (primarul din mandatul 2000 – 2004, n.m.) a aprobat PUD-ul pentru masiva construcţie care urmează să umple toată zona verde de 3,5 ha. În acelaşi timp le spunea cetăţenilor din zonă că nu aprobase construcţia şi nici nu avea de gând să facă asta (minciuna – sufletul nepieritor al comunismului, n.m.).

Din 2000 şi până azi (“azi” = 2004, n.m.), ca prin farmec, toate procesele au început să fie câştigate de Fundaţie, avocaţii cetăţenilor s-au evaporat, iar judecătorii fac clăbuci la gură când aud că nişte oameni vor să păstreze un spaţiu verde în loc să se construiască o Casă a Poporului mai mică.

Tuturor celor implicaţi în asasinarea Parcului Copiilor nu avem a le zice decât atât: “Studenţii cu trei capete şi coadă de purce să vă judece!”. (“Academia Caţavencu”, nr. 636/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu