Cum a nenorocit ciuma rosie noul catalog al clasei a V-a

sâmbătă, martie 24, 2018 9:25

PSD, ciuma rosieA fost odată ca niciodată un limbric agramat, Liviu Pop-Genunche pe numele său de alint, cel care, din cauza mafioţilor roşii, a ajuns ministrul Educaţiei, deşi, în orice altă ţară din lume, n-ar fi ajuns nici şef de scară, la cât de imbecil era. Cum prostia se plăteşte, acest personaj mai primea şi un salariu imens, pe lângă nişte şpăgi şi posibilitatea de a fura, doar asta înţelege Ciuma roşie prin actul de guvernare.

Odată ajuns ministru, această nulitate intelectuală şi morală s-a apucat de reforme. Reforme comuniste, cu puternice arome staliniste. Întâi de toate a blocat posibilitatea de a comanda auxiliare la clase, timp de aproximativ 1,5 luni elevii făcând ore fără auxiliare şi fără manuale. Da, stimaţi tovarăşi şi “preteni”, manualele şcolare pentru clasa a V-a au ajuns în şcoli abia în jurul datei de 1 noiembrie, în tot acest timp şcoala însemnând locul unde nici măcar manuale nu ai, ca să nu mai vorbim de culegeri şi alte auxiliare, blocate de retardatul Liviu Pop-Genunche, un monument de cretinism şi proastă educaţie, ajuns ministru tocmai la Educaţie.

Tot Tovărăşia Sa, membru de vază, într-o perioadă, al organizaţiei criminale cu acronimul PSD şi botezată de români Ciuma roşie, a intenţionat să introducă manualul unic, un prim pas spre spălări de creiere, aşa cum făceau predecesorii Ciumei roşii, comuniştii veniţi pe tancurile sovietice, criminalii care au exterminat, printre altele, elita românească, inclusiv personalităţile care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918. Pe Iuliu Maniu, fără de care, probabil, n-ar fi existat 1 Decembrie 1918, l-au ucis înaintaşii ciumei roşii, iar ciumaţii roşii de astăzi se pregătesc să sărbătorească 100 de ani de la Marea Unire. Aceasta mi se pare cea mai sinistră glumă din ultimul secol. PSD-iştii pot sărbători Centenarul dintr-un singur loc: din puşcării, acolo unde le este locul.

Şi tot Întunecimea Sa, Liviu Pop-Genunche, prin echipa adunată în jurul său, formată din indivizi la fel de retardaţi ca şi acest gunoi roşu, a scos catalogul clasei a V-a, unde s-au introdus obiecte noi, precum Informatică şi Tehnologia Informaţiilor şi Comunicaţiilor (TIC) sau Educaţie socială. Iar catalolgul, surpraiz-surpraiz, are defecte majore de fabricaţie. Nu are rubrică pentru a doua limbă străină, nu are rubrică pentru Opţionalul integrat, iar rubricile “Absenţe motivate”, “Total absenţe” au fost inversate, doar aşa produci confuzie şi degringoladă. Dacă adăugăm la toate acestea faptul că şi catalogul clasei a VIII-a nu are rubrică pentru teza la Istoria Românilor sau Geografia României, avem imaginea horror a unui învăţământ pus pe butuci şi decapitat de ciuma roşie.

O ţară se schimbă în bine prin educaţie. Normal că ciuma roşie, ce reprezintă ţiganii infractori, ciobanii analfabeţi, asistaţii sociali beţivani, pensionarii senili şi bugetarii leneşi şi incompetenţi, urăşte educaţia, urăşte oamenii valoroşi, urăşte elevii geniali, urăşte cultura, urăşte tot ceea ce-i depăşeşte puterea de înţelegere. Iar rezultatul urii mafiei PSD-iste împotriva şcolii româneşti se vede cu ochiul liber: se alocă bani pentru pupat moaşte şi pentru construcţia de mii de biserici, în timp ce şcolile româneşti au dotări de Ev Mediu şi cataloage întocmite greşit. Ciuma roşie, cel mai mare blestem pentru această ţară, cândva un exemplu pozitiv de educaţie şi cultură (în perioada interbelică).

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu