Ruşii au obrazul gros şi intestinul subţire

vineri, octombrie 25, 2019 18:55
Posted in category Mass-media

Mihai TudoseAprig la beţie şi degrabă vărsătoriu de spirt medicinal prin pâine, rusul nu face economii la creativitate când vine vorba să se-mbete şi n-are cu ce.

O să vedeţi în continuare cum e-n stare rusul nu să-şi dea ceasul cu 7 melodii pentru o sută de vodcă şi nici cum e gata mai târziu, pentru înc-o sută, să-şi dea nevasta care tocmai a venit să-l ia din cârciumă. Nu. Veţi vedea cum, pentru a se îmbăta cu bani puţini, îşi pune la bătaie un organ pe care se bazează o mare parte din istoria ruşilor barbari cu criminali, care au adus numai lacrimi şi suferinţă pe unde au trecut.

Curul, căci despre acest organ este vorba, se foloseşte în Rusia (condusă de criminalul KGB-ist Vladimir Putin, cel care arestează şi torturează minori care îndrăznesc să participe la mitingurile anti-Putin, n.m.) nu numai în actul gândirii, ci şi în cel al îmbătării.

Cu numai 50 de grame de vodcă strecurate în anus se obţine un efect halucinogen comparabil cu cel al unei damigene de spirt stinse cu un butoi de bere, îngurgitate pe căi fireşti.

Această metodă de îmbătare rapidă şi ieftină, practicată în Rusia, se bazează pe un adevăr biologic în care principalul rol este jucat de intestinul subţire. Dacă nu ştiaţi, atunci aflaţi că organul care transmite alcoolul în sânge este intestinul subţire – chestie pe care, probabil, tot savanţii ruşi or fi descoperit-o, după ce au golit de formol toate borcanele cu broaşte de baltă şi şi-au dat seama că nu mai au ce bea.

Este de admirat acest popor inventiv, această naţie de oameni subtili care s-au prins primii că drumul până la intestinul subţire este mult mai scurt dacă-l începi din orificiul neconvenţional! Cinste lor!

Deşi tare milă ne mai e de poliţiştii ăia ruşi de la circulaţie, care trebuie să-i miroase pe şoferi dacă nu cumva au consumat băuturi alcoolice. Mă şi întreba care o fi culoarea indicată de fiolă în cazul unui şofer rus beat: verde sau maro? Probabil maro cu muscă verde. (Academia Caţavencu, nr. 631/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu