Tudose, beţivanul agramat de la care se aşteaptă informatizarea României

miercuri, octombrie 25, 2017 17:48

Mihai TudoseNaţional-comunismul clicii Ceauşescu, tot de prin Oltenia roşie şi ţiganizată ca şi mafiotul Dragnea, noul Ceauşescu al României, un Ceauşescu mai hoţ şi mai şmecher, avea câteva teme favorite pentru dezinformarea şi spălarea creierelor “boborului”. Una dintre acestea era teoria conform căreia Occidentul s-a dezvoltat pe seama exploatării unor zone ale lumii şi, aici voiam să ajung, faptului că, în timp ce ei construiau catedrale, noi, românii, luptam cu turcii. Parafrazând acea tâmpenie bolşevică, vehiculată şi astăzi de tot soiul de imbecili pe Facebook, am putea spune că, în timp ce occidentalii construiesc ţări complet informatizate, românii au prim-ministru un beţivan agramat cum este acest Tudose, un imbecil care a fost ministrul Economiei în anul 2017, fără a avea card bancar (hăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăă). Şi de la acest pulifrici, de la acest cretinozaur ce are în limbaj maxim 10 cuvinte cunoscute din limba română, de la acest jeg pescuit de mafiotul Dragnea dintre ţiganii din Brăila, care nu cunoaşte nicio limbă străină la nivel minimal, aşteptăm informatizarea României.

În timp ce ţările nordice, plus Olanda sau Belgia, se pregătesc de interzicerea plăţilor cash, toate cumpărăturile urmând a se face cu cardul, în Românica suntem agresaţi la nivel de inteligenţă, şi vizual, de acest Tudose, ultimul gunoi uman, un specimen numai bun de anul 1500, într-o Europă primitivă şi barbară, cum era atunci. Am scăpat de grimasa limbricului Grindeanu, acest bufon ratat ce a murit penetrat adânc de iubirea sa roşie, PSD-ul, şi am dat peste jegul Tudose, cel mai cretin premier din Europa, un monument de prostie, indolenţă, munciună, ignoranţă, servilism şi multe altele de acest fel.

Într-o ţară care este recunoscută pentru valoarea matematicienilor şi informaticienilor săi, Tudose este o jignire la adresa inteligenţei minimale, un afront adus sistemului binar, o pată de rahat pe obrazul oricărui elev de media cinci al profilul matematică-informatică. Mii de ani de evoluţie intelectuală a omenirii nu au fost suficiente pentru ca Românica să aibă un premier măcar de nota 5 la informatică, ci un grobian, o nulitate intelectuală, un analfabet şi un ratat intelectual precum acest Tudose.

Şi dacă tot mi-a plăcut, haideţi să vedem ce spune şi Raluca Turcan despre limbricul Tudose (spune bine).

Raluca TURCAN, șocată de TUDOSE: „România a avut un ministru al Economiei fără card bancar!”

Premierul Mihai Tudose este lipsit de viziune și nu oferă nicio explicație coerentă, e de părere prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan.

„Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017. Nicio explicație coerentă, nicio viziune, nicio investiție! Doar declarații grobiene în cascadă menite, de fapt, să creeze vinovați pentru eșecul guvernării PSD-ALDE. Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un șef de partid speriat de justiție, un aliat care își vinde toți apropiații pentru a se menține la putere. Ce zice ‘omul de afaceri’ Tăriceanu de primitivismul șefului Guvernului?”, a scris miercuri, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan este sceptică privind informatizarea administrației publice.

„Să nu uitam că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administrației publice cu o asemenea abordare? PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de ușurință, este implicită și o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declarația premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoșele de bani că altfel s-ar putea să aibă probleme?”, a mai spus Raluca Turcan.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Tudose, beţivanul agramat de la care se aşteaptă informatizarea României”

 1. Betivanul agramat Tudose, un Ceausescu mai tuciuriu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2019 at 16:52

  […] Tudose, betivanul agramat de la care se asteapta informatizarea Romaniei […]

 2. Marele si micul paradox fiscal | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2019 at 17:07

  […] Tudose, betivanul agramat de la care se asteapta informatizarea Romaniei […]

 3. Romania in afara UE: tara hotiei totale si a coruptiei generalizate | A șaptea dimensiune says:

  iunie 27th, 2019 at 16:44

  […] Tudose, betivanul agramat de la care se asteapta informatizarea Romaniei […]

Adauga un comentariu