Beţivanul agramat Tudose, un Ceauşescu mai tuciuriu

joi, noiembrie 23, 2017 19:06

Mihai TudoseCu beţivanul agramat Fudose plonjăm în plin comunism. Ăsta, pe lângă faptul că-i bâtă la economie, mai şi minte de stinge. Un imbecil ca Tudose îl depăşeşte până şi pe Viorel Ponta atunci când vine vorba despre declaraţii halucinogene. Ori trage ceva pe nas, ori alcoolul i-a atrofiat creierii, ucigându-i fără milă cei 4 neuroni pe care-i mai are întregi. După ce i-o suge mafiotului Dragnea dimineaţa, la prânz şi seara, acest ţigan cretin din Brăila are tupeul de borfaş să ne mintă în faţă, uitând faptul că nu toţi românii sunt imbecili şi analfabeţi, precum majoritatea electoratului mafiei PSD-iste. Numai astăzi, 23 noiembrie 2017, cu ocazia discutării în Parlament a moţiunii de cenzură, analfabetul funcţional Tudose a debitat o groază de tâmpenii, precum ultimul cizmar care s-a dorit a fi primul rege comunist la României. Iată şi două astfel de aberaţii.

 • În opinia ţiganului beţiv şi cretin Tudose, pentru prima dată după 1989 manualele au ajuns la timp în şcoli (hăăăăă, hăăăăă, hăăăăăăă). Ăsta e mai mitoman ca Ponta. Cum naiba poţi să afirmi aşa ceva în condiţiile în care peste 2 (două) luni elevii de clasa a V-a nu au avut manuale de matematică, limba română etc.? Cum dracu poţi fi atât de parşiv să minţi un popor întreg, negând evidenţa? Mâine-poimâine acest Fudose ne va spune că PSD-ul a inventat roata, apa caldă şi focul. Nu merită jupuit de viu acest ţigan ajuns, printr-un accident nefericit, Premierul României?
 • Ce mai spune Fudose, printre aburii de alcool, cu faţa aceea buhăită, de tractorist alcoolic ce-şi bate regulat nevasta şi bea doar spirt medicinal? Păi, cică România are o creştere economică de 120% (cifra nu are relevanţă), cea mai mare din UE (hăăă, hăăăă, hăăăă). Dacă ne aducem bine aminte şi Ceaşcă, ultimul dictator bolşevic, venea cu texte despre îndeplinirea planului şi creşteri economice record, în timp ce poporul stătea în frig şi întuneric, cu foamea-n gât. Acest Fudose chiar nu realizează că ne doare undeva de minciunile lui cu creşterea economică în condiţiile în care leul s-a devalorizat, se scumpesc toate, investiţiile sunt zero, drumurile sunt praf, iar spitalele pulbere. Chiar acest ţigan nenorocit nu realizează că nivelul de trai scade, odată cu creşterea preţurilor şi devalorizarea leului? Oare acest prostovan, şefuleţ de clan mafiot, reprezentat al ciumei roşii ce a nenorocit România, crede că poate minţi o ţară întreagă, de fiecare dată când vorbeşte, folosind cele 20 cuvinte pe care le cunoaşte în limba română. Oricum, o altă limbă străină nu ştie, precum Cioloş, de aceea este un monument de idioţenie, la Fudose coeficientul de inteligenţă fiind apropiat de al unei maimuţe.

Cu acest Tudose la televizor sperii copiii şi bătrânii, pe adulţi băgându-i în spital acest “criminal”, cu măsurile lui economice de căcat. Am înţeles că sindicatele vor ieşi în stradă la sfârşitul săptămânii şi se anunţă o grevă generală. Cu alte cuvinte, pentru a elimina acest limbric numit Fudose, emanaţia mafiotului Liviu Dragnea, oamenii trebuie să stea în stradă luni de zile. Să nu pui mâna, atunci, pe puşcă, topor, coasă, furcă şi ce s-o mai găsi! Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele şi flintele haiducilor! Mafioţi PSD-işti, nu scăpaţi!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Beţivanul agramat Tudose, un Ceauşescu mai tuciuriu”

 1. Romania in afara UE: tara hotiei totale si a coruptiei generalizate | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 7:28

  […] Betivanul agramat Tudose, un Ceausescu mai tuciuriu […]

 2. Marirea si decaderea leului romanesc | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 8:39

  […] Betivanul agramat Tudose, un Ceausescu mai tuciuriu […]

 3. Marele si micul paradox fiscal | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 8:42

  […] Betivanul agramat Tudose, un Ceausescu mai tuciuriu […]

Adauga un comentariu