Bancuri politice

luni, martie 14, 2016 20:10
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe spune că românii au trecut prin istorie cu zâmbetul pe buze. Au făcut haz de necaz și au reușit să înfrunte veacurile, adică momentele tragice ale acestora. Din aceste motive, și nu numai, vă recomand o colecție intresantă de bancuri politice a căror lectura ne va aduce relaxarea specifică momentelor vesele.

Dar, pe lângă bancuri politice, mai găsim, dacă urmăm legătura anterioară, și bancuri din alte categorii. Asta dacă v-ați săturat să auziti unele nume de politicieni, deși, în bancuri, politicienii noștri sunt de mii de ori mai simpatici decât în realitate. Haideți să vedem care sunt categoriile de bancuri cu care ne putem delecta pe gokids.ro. Avem așa: bancuri cu Alinuța, bancuri cu câini, bancuri cu evrei, bancuri lungi, bancuri cu pisici, bancuri scurte, bancuri cu vulpi, bancuri cu americani, bancuri cu canibali, bancuri cu iepuri, bancuri cu lupi, bancuri seci, bancuri cu animale, bancuri cu Chuck Norris, bancuri cu moldoveni, bancuri cu polițiști, bancuri cu studenți, întrebări și răspunsuri, bancuri cu ardeleni, bancuri cu ciobani, bancuri cu Ion și Maria, bancuri cu nebuni, bancuri cu preoți, bancuri cu țărani, bancuri cu bețivi, bancuri comuniste, bancuri istorice.

Mai găsim și: bancuri cu negri, bancuri cu rechini, bancuri cu țigani, bancuri cu blonde, bancuri cu delfini, bancuri cu Ițic, bancuri cu oi, bancuri cu ruși, bancuri cu unguri, bancuri cu brunete, bancuri cu doctori, bancuri cu lei, bancuri cu olteni, bancuri despre școala, bancuri cu urși, bancuri cu bulă, bancuri cu elefanți, bancuri cu lilieci, bancuri cu papagali, bancuri cu scoțieni, bancuri cu vaci.

Alte secțiuni ale site-ului gokids.ro cuprind: citate și cuvinte celebre (“Un om de succes este acela care poate construi o fundație solidă cu cărămizile pe care alții le aruncă în el.” – David Charles Brink), jocuri online (baloane, înghețătă, iepurași, hochei, Hulk, armată, ninja, flori, tunat masini, animale, baschet, război), recomandări filme, informații despre animale (salbatice, domestice, marine, reptile, insecte, păsări, rozătoare; de exemplu, știați că un pinguin trăiește între 20 și 30 de ani; sau știati că unele specii de pinguini sunt fidele, imperechindu-se cu acelasi partener in fiecare sezon; sau că îsi petrec jumatate din viata in apa, iar cealalta jumatate pe uscat), muzică (videoclipuri și versuri, plus date esentiale despre artisti), poezii și povești pentru copii etc.

gokids.ro este un univers din care nu ai vrea să pleci, o lume fermecată și fermecătoare, pentru toți copiii între 5 și 80 de ani. Și dacă tot am început cu bancuri politice, iată, la final, și un banc politic de pe site.

Un politician tine un discurs electoral:
– Adversarul meu, deputatul in functie, v-a furat pe rupte timp de 4 ani… Dati-mi si mie o sansa !!!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu