Bateria externa unica de urgenta

sâmbătă, septembrie 2, 2017 11:41
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniExistă un fenomen destul de neplăcut atunci când vine vorba despre un telefon mobil: te trezeşti cu bateria descărcată. Şi, de regulă, se întâmplă atunci când ai mare nevoie de telefon. Cum putem evita astfel de necazuri. Cineva s-ar putea să spună că trebuie să fim atenţi să avem tot timpul telefonul încărcat. Dar, oameni fiind, mai uităm. Care ar fi planul b?

Păi, mai există o metodă: bateria externa unica de urgenta. Este disponibilă în două modele: pentru iPhone şi cu mufă micro USB. Cea pentru iPhone este compatibilă, printr-un conector Lightning, cu toate dispozitivele Apple, are o capacitate de 1000 mAh şi, cu ajutorul ei, se poate reîncărca o singură dată dispozitivul mobil. Dacă o folosiţi pentru încărcări scurte, trebuie să ştiţi că, odată îndepărate capacul de protecţie pentru conector şi piedica, are valabilitate un an.

Cam la fel stau lucrurile şi pentru modelul cu mufă micro USB. Bateria se poate cumpăra de la QuickMobile sau, eventual, o poţi găsi la toate festivalurile renumite din întreaga ţară. După ce ai folosit bateria externa unica de urgenta, poţi veni cu ea la orice punct Buy-Back (https://www.abctech.net/buyback) şi primeşti în schimb un cadou.

Aşadar, dragii mei, bateriile externe sunt o soluţie, pe cât de ingenioasă, pe atât de utilă, pentru a avea mereu dispozitivul nostru mobil încărcat şi a-l folosi în toate situaţiile, mai ales cele neprevăzute.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu