Beneficiile oferite de un studio de videochat

joi, mai 24, 2018 15:26
Posted in category Diverse

FataIn ultima vreme probabil ca ati vazut si voi din ce in ce mai multe reclama ale unor studiouri de videochat. Si probabil ca vi se pare mult prea fabulos ca sa fie intr-adevar real. Dar sa stiti ca uneile studiouri chiar spun adevarul si unele din acele sume fabuloase pe care l-ati auzit sunt intr-adeva adevarate. Deoarece expunerea unui studio videochat este mare, bineinteles ca sumele difera de la un studio la un altul, dar in mare parte sumele de bani pe care le pot oferi modelelor sunt de cele mai multe ori mult mai mari decat salariu minim pe economie. Si asta fara un effort prea mare din partea modelului, ba din contra un program lejer si cu putine ore de lucru.

Pentru a face foarte multi bani din aceasta meserie este foarte important sa stiti cateva lucru.

 1. Modelul trebuie sa fie foarte atent la modul in care arata, sa fie mereu ingrijit si preocupat de toate detaliile care tin atat de fizic, cat si despre modul de a vorbi. Clientii sunt foarte pretentiosi la felul in care modelul vorbeste si se comporta, dar in cea mai mare parte sunt preocupati de felul in care acesta arata. O imagine ingrijita si foarte bine pusa la punct iti va garanta o parte din succes.
 2. Trebuie sa stii cel putin o limba straina. De obicei engleza este cea obligatorie, dar daca ai si alte cunostinte sunt foarte bine venite. Daca nu stii nici o limba straina stai linistita, majoritatea studiourilor de videochat pun la dispozitia modelelor cursuri gratuite de limba engleza, dar depinde doar de tine sa o inveti.
 3. Cultura generala este un atuu si iti poate prinde foarte bine. Cu cat mai multe cunostinte din domenii cat mai diferite sunt un adevarat avantaj.
 4. Sa fii amabila si cu zambetul pe buze de fiecare data. Majoritatea clinetilor apeleaza la aceste servicii deoarece doresc sa evadeze din cotidiant si sa se simta bine in compania altcuiva sau pur si simplu au nevoie de atentie. Nu uita amabilitatea si zambetul pe buze iti pot aduce venituri considerabile.
 5. Disponibilitatea ta este un factor foarte important. Nu este deajuns sa le ai pe toate de mai sus, trebuie sa petreci cat mai mult timp online. Cu cat mai mult timp petrecut cu clientii tai, cu atat mai mult veniturile tale vor creste.

Sper ca toate aceste informatii va sunt de folos daca doriti sa incepeti o noua cariera in domeniul videochatului sau poate ca aveti ceva experienta in spate, dar chiar si asa sper ca sfaturile sunt bune si pentru voi.

A incepe o noua cariera nu este intotdeauna cel mai rau lucru care ni se poate intampla, mai mult decat atat ne o cariera noua ne poate deschipe mai multe usi la care nu ne-am fi asteptat niciodata sa ni se deschide. Dar totul depinde de tine si de felul in care tu iti vezi viitorul si ce anume vrei sa faci.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Beneficiile oferite de un studio de videochat”

 1. Luana says:

  septembrie 18th, 2018 at 12:09

  Conteaza foarte mult atitudinea. Cu cat esti mai pozitiva si cu zambetul pe buze, cu atat esti mai dorita de clienti. Oamenii intra pe tine pentru a se destresa si a le imbunatati starea. Daca adopti o atitudine negativa, cu siguranta nu vei avea castiguri bune.

 2. Mimi says:

  octombrie 22nd, 2018 at 9:43

  Sunt foarte utile aceste sfaturi pentru cele care nu au experienta. Chiar conteaza atitudinea si felul de a fi. Videochatul este un job pentru femeile cu personalitate, care stiu ce isi doresc de la viata si lupta pentru a isi atinge obiectivele.

 3. Gabriela says:

  noiembrie 16th, 2018 at 15:12

  Cu cat ai mai multe idei, mai multe subiecte de abordat, cu atat mai mult vei deveni mai interesanta pentru cei ce vor deveni clientii tai. Inteligenta te ajuta sa iti fidelizezi clientii in acest domeniu.

Adauga un comentariu