Idiotenia Sa Liviu Pop, cica ministrul Educatiei, habar n-are despre Regulamentul scolar in vigoare

miercuri, august 2, 2017 13:58
Posted in category Educatie

Liviu Pop GenuncheNu reuşesc să înţeleg cum poţi pune ministru la Educaţie un asemenea cretin precum acest Liviu Pop, care nu reuşeşte să folosească în mod corect nici măcar limba română, darămite să mai stăpânească şi o limbă, două de circulaţie internaţională, cum ar fi normal pentru un ministru de la Educaţie (la Agricultură se acceptă doar limba română, cu toate că şi acolo un ministru care vorbeşte fluent engleza ar fi un avantaj pentru România; nu este cazul imbecilului numit Petre Daea, fost politruc bolşevic de marcă, reconvertit într-un limbric pupincurist de funduri teleormănene).

Înainte de a vedea ce tâmpenii mai debitează Liviu Pop, zis “Genunche”, să ajungem puţin la aşa-zisa societate civilă din România, o parte din ea finanţată de mafia PSD-istă. “Agenţia de presă a societăţii civile din România” are site-ul MagnaNews.ro, acolo unde am găsit materialul cu titlul Veşti pentru elevi! Se schimbă regulile şcolii!, scris de Aurel Năsăudean. Citind cele maxim 100 de cuvinte ale articolului, m-am întrebat dacă cei care scriu pe tema educaţiei au habar despre acest domeniu. Acest Năsăudean îl citează doar pe cretinul Liviu Pop, dar nu dă nici măcar o căutare pe net să se informeze despre subiectul respectiv. O fi terminat şi ăsta la Spirtu’ Haret?

Dar să revenim la “Genunche”. Ei bine, Idiotenia Sa Liviu Pop vrea să interzică folosirea telefoanelor în timpul orelor şi vrea ca elevii să nu mai facă de serviciu pe şcoală. Ce nu ştie acest imbecil este faptul că ambele propuneri figurează în Regulamentul şcolar în vigoare, valabil de pe vremea lui Cioloş. Doamne, ce cretini ajung miniştri într-o ţară de rahat ca România! Nenorocitul ăsta, un pupincurist al mafiotului Dragnea, moştenit de la limbricul de Ponta, nici măcar nu s-a informat cum stă treaba cu folosirea telefonului mobil în timpul orelor în Regulamentul şcolar în vigoare. Şi cică “educaţia” e domeniul vital de care depinde viitorul României. Cu Liviu Pop ministrul Educaţiei (hăăăăă, hăăăăă, hăăăăăă).

Nu ştiu dacă este bine să mă laud, dar am s-o fac. Zicerea de mai jos am lansat-o pe Facebook în urmă cu câţiva ani şi a făcut istorie. Rămâne şi mai valabilă astăzi, cu mafia PSD-istă la conducerea unei Românii în care pădurile sunt rase, mafioţii sunt eliberaţi din puşcării, iar la Educaţie ajunge ministru un analfabet care nu vorbeşte corect nici măcar limba română.

În România, olimpicii emigrează şi analfabeţii guvernează!

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

3 Responses to “Idiotenia Sa Liviu Pop, cica ministrul Educatiei, habar n-are despre Regulamentul scolar in vigoare”

 1. Idiotenia Sa Liviu Pop, cica ministrul Educatiei, regreta spalarea creierelor si manualul unic din comunism | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 22nd, 2017 at 7:11

  […] Idiotenia Sa Liviu Pop, cica ministrul Educatiei, habar n-are despre Regulamentul scolar in vigoare […]

 2. Betivanul Tudose, limbricul ce reprezinta Evul Mediu intunecat, presul mafiotului Dragnea | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 23rd, 2019 at 7:23

  […] Idiotenia Sa Liviu Pop, cica ministrul Educatiei, habar n-are despre Regulamentul scolar in vigoare […]

 3. Cum a nenorocit ciuma rosie noul catalog al clasei a V-a | A șaptea dimensiune says:

  februarie 15th, 2019 at 21:32

  […] măcar manuale nu ai, ca să nu mai vorbim de culegeri şi alte auxiliare, blocate de retardatul Liviu Pop-Genunche, un monument de cretinism şi proastă educaţie, ajuns ministru tocmai la […]

Adauga un comentariu