Cateva intrebari la care ar trebui sa raspunzi cand vrei sa iti cumperi o casa

vineri, octombrie 28, 2016 18:34
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAgentia imobiliara NewConceptLiving are in portofoliu o multime de oferte de vanzare case Sibiu. Aceste oferte sunt vizualizate zilnic de catre persoanele care vor sa locuiasca la casa, deoarece s-au saturat de viata la bloc. Daca si tu vrei sa vezi ofertele de case noi Sibiu, intra pe newconceptliving.ro.

Daca vrei sa iti cumperi o casa, trebuie sa iti pui o serie de intrebari. Iata care sunt cateva dinte ele:

 • Voi avea timp sa-mi ingrijesc curtea?
  Din moment ce vei locui la casa, cel mai probabil ai si o curte, o curte cat de mica. Trebuie sa fii constient/a de faptul ca aceasta trebuie ingrijita. Nu mai este ca la bloc unde ai de ingrijit doar interiorul locuintei. In privinta casei, tot terenul iti apartine.
 • Ma voi simti in siguranta?
  Sunt persoane care pur si simplu nu se simt in siguranta la casa. Insa, vestea buna e ca exista o multime de sisteme antiefractie care te ajuta sa te simti in siguranta deplina. La NewConceptLiving gasesti case noi Sibiu care sunt foarte sigure din toate punctele de vedere.
 • Vreau sa fiu mai izolat/a de oras
  Cel mai probabil nu vei gasi oferte de vanzare case Sibiu in centrul orasului. Casele sunt in general construite la periferia orasului sau in zone mai retrase. Acesta este un lucru bun pentru persoanele care vor liniste. Insa esti dispus/a sa locuiesti mai departe de zonele de interes din oras? Iti va fi usor? Daca ai masina personala pentru a putea ajunge repede in locatiile in care ai nevoie, daca vrei liniste si mai putina poluare, casa e ideala pentru tine.
 • Imi permit financiar sa cumpar si sa intretin o casa?
  Cand vrei sa cumperi o casa gandeste-te daca iti permiti costurile de cumparare si intretinere. Vei vedea ca nu e ieftin sa cumperi case noi Sibiu. In plus, gandeste-te la faptul ca tot ce tine de renovarea casei depinde de tine. Nu e ca la bloc, cand ai de izolat 2 pereti din exterior. Casa trebuie intretinuta in totalitate si in interior si in exterior.

Daca esti convins/a de un raspuns afirmativ la aceste intrebari, contacteaza-i pe cei de la NewConceptLiving pentru a vedea ofertele de vanzare case Sibiu disponibile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu