Ce a înţeles PSD = ciuma roşie prin privatizare? Mafioţii din PSD au folosit privatizarea ca un pretext pentru a jefui România şi a-şi însuşi avuţia naţională!

marți, aprilie 14, 2020 10:31

Sorina Pintea, PSDUn exemplu tot din, aţi ghicit, 2004, an în care mafia PSD-istă guverna România.

Privatizare, bibelou de porţelan

România este, totuşi, o ţară mişto! Dacă nu puteţi fi de acord cu asta, înseamnă că aveţi perfectă dreptate. Iaşiul este, şi el, tot în România – cu asta toată lumea pare a fi de acord. Dar Dorohoiul? Dorohoiul e un adevărat bibelou de porţelan.

Şi, acum, iată faptele! APAPS scoate la vânzare fabrica Moldoplast Iaşi şi singura ofertă pe care o primeşte vine din partea unui consorţiu format din SC Quorum Palace SRL şi persoana fizică Mihai Debeli. Marele consorţiu depune la APAPS 11 miliarde de lei (vechi – n.m.) în vederea preluării, prin negociere directă, a Moldoplast.

Presa din Iaşi cu greu ar putea scrie ceva (sau altceva) despre faptul că fabrica de la Dorohoi a lui Mihai Debeli, SC Glass Porcelain Manufactures Debelly SRL, a scoasă la vânzare de AVAB din cauza unor amărâte de credite nerambursabile în valoare de 5,5 milioane de dolari.

Mihai Debeli este şi patron la Monitorul de Iaşi, şi nu se face să scrii urât despre patronul tău care, chiar dacă nu se numeşte Debeli, s-ar putea să fie bun prieten cu acesta.

Acum înţelegeţi, probabil, de ce România este o ţară mişto, iar Dorohoiul este un bibelou de porţelan pe care APAPS-ul, în inconştienţa sa neprivatizată, şi l-a aşezat pe televizorul din sufragerie, fiindcă numai aşa poate Ovidiu Muşetescu să adoarmă atunci când se uita la Big Brother. (“Academia Caţavencu”, nr. 646/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu