Ce îmi doresc de la o husă pentru smartphone

luni, octombrie 3, 2016 18:44
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCautam zilele trecute huse Sony Xperia Z4 pentru smartphone-ul meu si am gasit magazinul de accesorii online catmobile.ro. De aici mi-am cumparat o husa Sony Xperia Z4 absolut superba. Am ales o husa neagra, din piele ecologica, cu fereastra S-View. Arata bine, are un design fin si elegant si imi protejeaza telefonul. Am dat pe aceasta husa doar 49 de lei si cred ca isi merita fiecare banut.

Sunt destul de pretentioasa cand aleg huse telefoane si am avut grija ca husa aleasa de mine sa indeplineasca toate criteriile dorite de mine. Iata ce imi doresc eu de la o husa:

 • Sa fie sigura
  Cred ca siguranta este cel mai important aspect cand vine vorba de alegerea unei huse. Ne cumparam huse si le folosim pentru ca vrem ca telefonul mobil sa fie protejat in cazul unui eveniment mai putin placut. O husa sigura este din punctul meu de vedere o husa ideala.
 • Sa fie de calitate
  Nu as cumpara niciodata o husa care nu e de calitate. Calitatea se vede in materialele folosite, in modul in care sunt realizate finisajele, in modul in care pare a fi husa per ansamblu.
 • Sa arate bine
  Designul unei huse nu e un aspect pe care-l pun mai presus de orice, insa conteaza. Imi place sa am huse care sa arate bine, care sa aiba un design frumos si o culoare potrivita pentru mine. Nu mi-as cumpara de exemplu niciodata o husa roz sau galbena, chiar daca este cea mai calitativa din lume.
 • Sa aiba un pret corect
  Nu incerc niciodata sa cumpar cea mai ieftina husa de pe piata, deoarece imi dau seama de faptul ca ce e ieftin e si de proasta calitate, de multe ori. Insa, nu le cumpar nici pe cele mai scumpe. Cred ca o husa care are un pret cuprins intre 50 si 100 lei e o husa care are un pret accesibil. Ideal ar fi ca raportul calitate pret sa fie unul corect.

Pentru tine ce conteaza cu adevarat atunci cand iti cumperi o husa pentru telefonul mobil?

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu