Ce înseamnă a fi indecent

joi, iunie 25, 2009 17:05
Posted in category Educatie, Mass-media

Casa, Caruntu Elena, TataraseniObişnuiţi cu site-urile cu conţinut sexual explicit, unii elevi de la Colegiul “Ion Luca Caragiale” sigur vor fi fost dezamăgiţi de fotografiile postate pe Internet de profa lor de engleză (se întâmpla în 2008 – n.m.). Mulţi fani ai “Fetei de la pagina 5” şi ai tonelor de carne sexy expuse în galantarele televizoarelor s-au grăbit să spună că profesoara de engleză de la “I.L. Caragiale” a pozat provocator de îmbrăcată şi şi-a postat fotografiile pe Internet.

Dar Vanghelie nu este indecent când îşi postează pe internet verbul “a fi”? Dar fostul ministru al Educaţiei (Cristian Adomniţei – n.m.) n-a fost indecent când a zis că pe steagul UE sunt 15 stele? Dar Becali nu este indecent când fredonează, în faţa camerelor de luat vederi, cântece religioase? Dar elevii care se chinuiesc să spună Crezul în speranţa că vor primi 5.000 de euro de la Gigi Becali nu sunt indecenţi? Dar prezentatoarele ştirilor sportive nu sunt indecente când îşi postează decolteul pe micul ecran? Dar prostia care se lăfăie zilnic la televizor nu este indecentă? Dar furtul din bani publici nu este indecent? Dar gropile din şoselele României nu sunt indecente? Indecenţi la cap sunt cei care confundă decenţa cu ipocrizia.

Autor Iulian Tănase (“Academia Caţavencu”, nr.19/2008)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ce înseamnă a fi indecent”

 1. Eroii nu mor niciodată | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 29th, 2016 at 18:16

  […] Ce înseamnă a fi indecent […]

 2. Pătrate magice | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 29th, 2016 at 20:58

  […] Ce înseamnă a fi indecent […]

 3. De ce Elena Băsescu este un caz minor | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2016 at 13:30

  […] Ce înseamnă a fi indecent […]

Adauga un comentariu