Ce învață un copil de clasa I la cursurile pentru limba engleză cu Docentisimo?

marți, iulie 27, 2021 7:09
Posted in category Diverse

Cursuri engleza copiiChiar dacă adulții pare că sunt cei care se adaptează destul de repede la un nou mediu și cu anumite schimbări, copiii sunt cei care excelează pe acest plan. Poate că nu dorm bine atunci când schimbă locul și patul și sunt agitați, dar când vine vorba de obiceiurile pe care le au, în fiecare săptămână deprind alte dexterități și au alte dorințe și gesturi. În special când vorbim despre vocabular, acesta se dezvoltă în fiecare zi și cuvintele noi sunt printre preferatele lor. Încă de la cele mai mici vârste, discuțiile cu copilul cât mai dese și despre varii subiecte îl vor ajuta la dezvoltare.

Limba engleză nu face excepție de la acest lucru și primele taine ale acestei limbi pot fi introduse ușor în vocabular, fără ca măcar cei mici să realizeze că sunt în proces de învățare. Ei fac ce știu mai bine – imită gesturi și reproduc ceea ce zic părinții sau cei din jur.

Ce pot învăța copiii de clasa I la cursurile Docentisimo

Aceste cursuri engleza copii predate de echipa Docentisimo sunt pentru copiii de la clasa 0 pana la clasa a 12-a. Indiferent de cât de mici sunt, o bază pentru orice domeniu pe care o au cei mici îi va ajuta să asimileze mult mai ușor pe viitor și alte informații. Orice lucru nou este o cărămidă așezată spre asimilarea de noi informații.

Noțiunile de engleză învățate în clasa I sunt cele simple, uzuale. Deci o bază în această arie care îl va ajuta să învețe și lucruri mai complexe pe viitor, nu va începe de la zero. Printre lucrurile pe care cei mici le învață la cursurile Docentisimo se enumeră:

-animalele: este ca un joc îndrăgit de cei mici, în special atunci când văd poze cu fel și fel de animale pe care trebuie să le numească.

-culori: unul dintre lucrurile esențiale pe care trebuie să le știe. Fiecare poate spune care este culoarea preferată și este o bucurie pentru ei să o pronunțe în engleză.

-fructele și legumele: așa cum la grădiniță învață denumirea fructelor și legumelor în română, așa învață și aici de la început noțiuni de bază.

-hainele: învață despre haine de vară și de iarnă, denumirea acestora și pronunția cât mai corectă.

Alături de acestea mai sunt câteva domenii și noțiuni pe care le învață, la fel de simple și utile, care le vor fi de folos. Echipa Docentisimo este formată din profesori care iubesc ceea ce fac și îi vor îndruma și pe cei mici să iubească limba engleză. Accesați site-ul lor pentru a vedea mai multe informații.

Contact:

+40 766 29 77 00
cursuri@docentisimo.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu