Ce masini vreau sa inchiriez de la Alana Rent

joi, ianuarie 19, 2017 16:56
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDe multe ori am avut nevoie de servicii de inchirieri auto Bucuresti, fapt pentru care am apelat la cei de la Alana Rent a Car pentru o masina. Mereu mi s-a raspuns la timp si am fost multumit de alegerile facute. Am avut parte si de situatii mai putin placute, insa nu mereu din cauza mea. O data am avut un accident, alta data am pierdut cheile..dar, in final, totul s-a terminat cu bine si am platit, asa cum era normal, pentru greselile facute. I se poate intampla oricui.

In continuare voi mai inchiria de la Alana Rent. De exemplu, peste 10 zile am o intalnire de afaceri in Bucuresti. Nu voi merge cu propria masina, deoarece drumul e destul de lungi s pierd multe ore. O sa zbor cu avionul si la aeroport ma va astepta o masina pe masura. Am facut rezervarile necesare pentru un Opel Insignia. Il voi inchiria pentru 3 zile, deci voi avea de platit in jur de 130 euro. Dar e o suma care isi merita banii. Voi avea libertatea de a circula in voia in aceste trei zile. Iau masina de la aeroport la ora la care ajung si o las tot acolo cand plec.

Vreau sa mai inchiriez de la Alana Rent si un Peugeot 5008. De ce? Pentru ca vreau sa merg in vacanta impreuna cu familia. Masina pe care o avem noi nu are un portbagaj prea mare. Aceasta insa, da. O vom inchiria pentru 16 zile, zile in care ne vom plimba prin toata tara. Am facut o multime de calcule si credem ca asa e cel mai convenabil si confortabil. Am incredere in cei de la Alana Rent ca nu ma vor dezamagi nici de aceasta data.

Cei de la Alana Rent pot deveni parteneri de incredere si pentru tine daca vrei sa inchiriezi o masina. Intra pe site pentru a vedea toate detaliile care te intereseaza.

Cu Alana Rent a Car Bucuresti inchiriezi simplu, rapid si convenabil. Vei avea o experienta placuta, o experienta pe care vei dori cu siguranta sa o repeti.

Daca doriti sa inchiriati masini in Bucuresti, va recomand Alanarent.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Ce masini vreau sa inchiriez de la Alana Rent”

  1. Florin says:

    februarie 23rd, 2017 at 11:01

    Eu inchiriez masini cam de doua ori pe an, cand plec in vacanta si ma uit de fiecare data dupa ceva mai spatios, pentru toata familia.

  2. Gabriel says:

    iulie 25th, 2017 at 16:50

    Aceste servicii de tip rent a car sunt foarte utile pentru oameni de afaceri, turisti straini si nu numai, dar si cei care nu au nevoie de o masina permanent sau nu isi permit si vor sa plece intr-un concediu cu o masina.

Adauga un comentariu