Ce şi-ar putea rupe românii pentru criminalul Putin

sâmbătă, iulie 23, 2011 12:28
Posted in category Istorie

Ana PolitkovskayaÎn Rusia este linişte. Poporul bea vodcă şi trăieşte (peste 80%) în cea mai cruntă sărăcie. Cei care cred că este rău în România pot încerca să vadă cum este în Rusia.

Pe acest fundal, dictatorul Putin se plictiseşte. După ce, de-a lungul şi de-a latul anilor, a ordonat execuţii în stil mafiot pentru ziariştii incomozi şi lideri charismatici ai opoziţiei (vezi aici).

De exemplu, în Rusia, până şi accesul la Internet este controlat, iar acum un an unul din site-urile opoziţiei a fost ‘închis’ deoarece avea ‘un limbaj neadecvat la adresa puterii (tătucului Putin)’. Cum americanii au mari probleme cu terorismul arab, iar Rusia este o mare piaţă de desfacere pentru companiile americane, orice cetăţean ‘liber’ din Rusia poate fi executat fără probleme la ordinal tătucului Putin.

Iar din plictiseala, amintită mai sus, apar tot felul de idei. Una dintre ele a fost lansarea campaniei ‘Să ne rupem tricoul pentru Putin’ (să vadă Terra ce sâni au rusoaicele). Ideea camarilei acestui criminal odios, numit Putin, pare cel puţin deplasată, dar orice dictator are păsărelele sale, adică, în cazul de faţă, ţâţele sale.

Iar dacă rusoaicele îşi vor rupe tricourile pentru Putin, pentru ca ulterior să facă prostituţie la greu pentru mafia rusă, noi, românii, i-am putea oferi altceva criminalului Putin. Cum kaghebiştii au oferit doar gloanţe şi lacrimi, Putin fiind un fost KGB-ist (la fel ca Ilici Iliescu în România), românii i-ar putea oferi să sugă ceva. La fel cum ruşii ne-au supt bogăţiile zeci de ani, în ultimele două secole, după ce am devenit vecini cu aceşti porci, fără nimic bun la capitolul ‘civilizaţie’. Tavarasci Putin, accepti o muie de la români?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Ce şi-ar putea rupe românii pentru criminalul Putin”

 1. Cât de rusificată este Basarabia | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 13:26

  […] Ce şi-ar putea rupe românii pentru criminalul Putin […]

 2. George Călinescu, cel care a lustruit cizmele roşii ale comunismului | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 14th, 2015 at 20:08

  […] Ce şi-ar putea rupe românii pentru criminalul Putin […]

 3. De ce să (nu) îl înjurăm pe Băsescu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 19th, 2015 at 22:05

  […] Ce şi-ar putea rupe românii pentru criminalul Putin […]

 4. Românaşii cu creierul spălat mai răstignesc odată Basarabia | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 15:39

  […] Ce şi-ar putea rupe românii pentru criminalul Putin […]

 5. Spiritul american nu va muri niciodată | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 18th, 2016 at 16:56

  […] Ce şi-ar putea rupe românii pentru criminalul Putin […]

Adauga un comentariu