Ruşii – barbarii Europei

marți, mai 4, 2010 14:51
Posted in category Basarabia, Istorie

Comunism = NazismDupă ce ne-au furat Basarabia şi nordul Bucovinei, după ce nu ne-au înapoiat tezaurul, după ce ne-au adus ciuma roşie, după ce ne-au pretins şi au primit despăgubiri de război, după ce au stâlcit denumirile din alte limbi (înainte de destrămarea URSS-ului, la televiziunea sovietică se pronunţa ‘vaşington’ numele capitalei SUA, pentru ca mai apoi să apară ‘limba moldovenească’, o aberaţie rusească), ei bine, după toate acestea, dai peste ruşi oriunde în Europa, mai precis peste proasta lor educaţie, de slavi veniţi din întunericul istoriei. Iată, mai jos, un articol din “Academia Caţavencu” (nr.2/2009) pe această temă.

“Gata, ştiu de ce a oprit Putin livrarea de gaze pentru Europa! Ca să aibă turiştii ruşi ce arde de pomană prin ţările calde! Credeţi că-i un banc prost? Nu e banc. E prost, însă, să stai într-o staţiune alături de sute de ruşi gălăgioşi, obraznici, monolingvi, ‘prost-crescuţi’ – într-un cuvânt, deşi pentru asta a trebuit să lipesc două. Dacă aţi fost în concediu în străinătate, într-un loc turistic, nu se poate să nu fi dat peste nişte hoarde de ruşi veniţi la soping sălbatic, la pustiit şi la stricat atmosfera şi ridicat indecent nivelul bacşişurilor.

De exemplu, am întâlnit un miliţian rus (se mai văd urmele de caschetă) care se fotografia întruna în jacuzzi. Este la a 40-a poză, cu bliţ, deşi afară e zi. Apoi miliţianul iese şi plonjează din nou în jacuzzi. Moment imortalizat de Nataşa, soţia sa. Sigur, miliţianul a făcut câte o poză pentru fiecare din colegii săi.

Ne-am tot mirat, pe aici, prin Melia Caribe Tropical Punta Cana, de ce tot auzim, în primele zile de ianuarie, melodii americane de Crăciun, cu ‘white Christmas’, deşi nu era nici o zăpadă pe aici şi Christmas-ul trecuse de multişor. Ne-am prins că este Crăciunul rusesc şi că se va organiza o mega-petrecere pe plajă. Şi asta e normal pentru cei care sărbătoresc Revoluţia din 25 octombrie pe 7 noiembrie. La ruşi, totul a început cu o încălzire globală cu vodcă încă de după-amiază, când barurile (‘free’, că doar e ‘all inclusive’!) au fost asaltate de ruşi în ţinute festive, adică în tricouri nepotrivite, cămăşi falsificate (am văzut una Jean’s Paul Gaultier!) şi rochii cu sclipici, toate din mişcarea Cocalari Sin Fronteras, foarte prezentă aici. După care, la plajă, până la două noaptea, hoardele gălăgioase s-au dezlănţuit, spre disperarea turiştilor ne-ruşi. După noaptea de Crăciun, frumos sărbătorită prin destrăbălare slavă, alcoonauţii ruşi se pregătesc, probabil să invadeze alte zone liniştite ale Europei.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ruşii – barbarii Europei”

 1. Geo Bogza, unul din autorii rusificării României | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 13:20

  […] Ruşii – barbarii Europei […]

 2. Ce şi-ar putea rupe românii pentru criminalul Putin | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 12:09

  […] Ruşii – barbarii Europei […]

 3. Cât de rusificată este Basarabia | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 12:13

  […] Ruşii – barbarii Europei […]

 4. George Călinescu, cel care a lustruit cizmele roşii ale comunismului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 15:29

  […] Ruşii – barbarii Europei […]

Adauga un comentariu