Românaşii cu creierul spălat mai răstignesc odată Basarabia

vineri, martie 23, 2012 21:42
Posted in category Basarabia, Locale

BasarabiaÎn aprilie 2009, tinerii nerusificaţi ai Basarabiei au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva unui regim criminal, susţinut de dictatorul KGB-ist Putin. Ruşii ajung în Basarabia, din ordinul lui Putin, şi îi măcelăresc pe tinerii moldoveni.

Despre crimele acestor ruşi barbari nu se discută deloc în Moldova pesedisto – liberală, de la vest de Prut. Mai mult, o stimabilă profesoară de limba şi literatura română de pe aici, liberală după buletinul politic, întreabă retoric: ‘Cum de le dă nenorocitu’ de Băsescu bani acestor ruşi?’.

Cam asta-i elita care (de)formează viitoarele generaţii ale României de mâine, generaţii având acelaşi nivel de cunoaştere ca şi pesedistul Vanghelie. Stimabila nu dădea doi bani pe suferinţele românilor basarabeni, aşa după cum acest fapt nu contează pentru 90% din ‘elita’ cătunului roşu din Moldova lui USL (Uniunea Sovietico-Liberală).

Un alt exemplu: la nivel de inspectorat şcolar s-a luat iniţiativa marcării, de către profesorii de istorie, a zilei de 27 martie, ziua Unirii Basarabiei cu Ţara. Chiar credeţi că se întâmplă ceva în şcolile de la ţară, legat de acest subiect? Nimic, dragi tovarăşi şi ‘preteni’, românismul a murit de mult în cătunele patriei, înecat în manele şi alcool, şi cu ‘ajutorul’ aşa-zisei elite, cea care-şi aminteşte de România doar când este vorba de cerut bani de la buget.

Aşa cum tot soiul de idioţi n-au pic de respect faţă de Ziua Naţională, marcată prin huiduieli, acelaşi fenomen îl găsim şi pe net, atunci când românaşii cu creierul spălat îi ling tălpile criminalului Putin, durându-i în cot de tinerii Basarabiei ucişi de trupele KGB-istului de la Moscova. Haideţi să vedem cum sunt apăraţi basarabenii de românii de cartier Ferentari.

Apare următoarea ştire: Ultimul mesaj al lui Ion Mihai Pacepa, intitulat „Țarul Putin”, atrage atenția asupra ramificațiilor periculoase pe care le implică revenirea lui Putin la cârma Rusiei.

„Adevărul” prezintă, într-un serial, analizele fiecărei părți din mesajul lui Pacepa: „Boris, capul sau demisia”, „KGB îmi conduce țara”, „Statul trebuie să fie acolo unde e nevoie de el, la fel şi libertatea”, „Prieteni atunci, prieteni și-acum. Putin și terorismul”, „Putin folosește intelectualii”, „Vladimir Putin și americanii”.
„Războiul rece este într-adevăr finalizat, dar spre deosebire de alte războaie nu s-a terminat cu un act de predare. Învățăm acum, pe calea cea grea, că fixațiile celui care pierde nu pot fi schimbate de la o zi la alta”, a subliniat Pacepa.
Fostul consilier personal al lui Nicolae Ceaușescu vorbește, în mesajul său, despre cum Putin l-a forțat pe singurul președinte liber ales al rușilor, Boris Elțin, să demisioneze, dar şi despre cum Putin a transferat puterea din Rusia către KGB.
„Încet, dar sigur, Vladimir Putin transformă Rusia în prima dictatură a Serviciilor din istorie”, a avertizat Pacepa.
Pacepa dezvăluie susținerea de la Moscova de care s-au bucurat guvernele teoriste din Iran, Irak și Coreea de Nord, precum și despre agenții KGB infiltrați în cele mai importante branșe ale Europei (precum cancelarul german și președintele Jacques Chirac).
„În august 2002, Putin a încheiat o înțelegere de 40 de miliarde de dolari cu regimul tiran al lui Saddam Hussein, în Irak”, scrie Pacepa.
Generalul Pacepa nu uită nici rolul mișcărilor de stradă și importanța acțiunii intelectuale, ca ideologie. Dezvăluie importanța unor studii precum cele ale sociologului Antonio Negri sau ale filosofului Jacques Derrida în răspândire ideologiei marxiste.
Cel mai important, însă, atrage atenția asupra pericolelor unei guvernări viitoare a lui Vladimir Putin, întrucât, consideră Pacepa, noul președinte vechi de la Moscova este doar vârful iceberg-ului având în vedere că întreaga mișcare este comandată de KGB.

Ce comentarii credeţi că apar legat de acest material (vedeţi link-ul de mai sus). Un nene ‘Ion’ îl acuză pe Pacepa că a trădat ţara? Care ţară, monşer? Era România doar ţara familiei lui Ceaşcă? Dar nu suflă un cuvânt despre criminalul Putin. Iată comentariul în forma originală: S-a gasit cine sa vorbeasca!!!Tradatorul tarii si implicit a celui caruia ai pupa mana,pana a ajuns in USA!!!Tipicul gunoiului romanesc,care e pupincurist de profesie in slujba celui mai tare ,dupa care al omoara si devine mareee democrat!!!!!!In fapt ramane ceea ce este, un tradator de tara!!!asa ca sa nu ne mai tina predici gunoaiele astea comuniste,ca ne-am saturat de ei!!!!
Iar tovarăşul Florin afirmă că ne trebuie relaţii bune cu vecinii. Pentru acest gunoi uman nu contează că ruşii ne-au furat Basarabia, ne-au furat tezaurul etc. Iată ce dejecţii publică acest individ: chiar mai credeti in aceasta HAIMANA,ACEST DERBEDEU CARE DE FAPT ESTE UN TURNATOR SI UN ESCROC DE CLASA?CUI II MAI SERVESC NOTELE INFORMATIVE ALE ACESTEI CANALII….NOUA NE TREBUIESC RELATII STABILECU VECINII,CUI I-OR FI NECESARE GROHAIELILE ACESTUI NEMERNIC CARE NE-A VANDUT ALTORA PENTRU A SE SALVA PE EL SI ..BUNURILE SALE OBTINUTE PRIN METODE DE JAF SI TURNATORIE,SANTAJ SI ABUZ DIN VARFUL UNOR FUNCTII AMETITOARE PE CARE LE-A OCUPAT…..ACESTUI GOLAN II TREBUIESC DOUA ,DOAR DOUA GLOANTE PENTRU A SE LINISTII…DEFINITIV!
Un oarecare Predescu afirmă: Nu stiu foarte multe despre Putin si nu cred ca vreau sa stiu atata timp cat nu afecteaza interesele Romaniei. Aşa-i, tovarăşe, Putin nu afectează interesele României. Tinerii basarabeni pot fi măcelăriţi fără probleme, deoarece pe românii ca tine, gunoi ordinar, nu-i interesează cei de acelaşi sânge, aşa cum pe ţigan nu-l interesează drama unei bătrâne căreia îi fură ultimii bani.
Ne putem întreba, precum poetul naţional, mai iubit în Basarabia, decât în România ţiganizată: Voi sunteţi urmaşii Romei?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Românaşii cu creierul spălat mai răstignesc odată Basarabia”

 1. Rusia imperialistă şi duşmanii săi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 13:45

  […] Românaşii cu creierul spălat mai răstignesc odată Basarabia […]

 2. Andrei Marga, marxistul KaGheBist din conducerea României | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 13:49

  […] Românaşii cu creierul spălat mai răstignesc odată Basarabia […]

 3. Memoria scurtă a ciobanilor şi ţiganilor din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:08

  […] Românaşii cu creierul spălat mai răstignesc odată Basarabia […]

 4. Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 15:59

  […] Românaşii cu creierul spălat mai răstignesc odată Basarabia […]

 5. Prin intermediul USL-ului, ruşii încearcă destabilizarea României | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:03

  […] Românaşii cu creierul spălat mai răstignesc odată Basarabia […]

Adauga un comentariu