Ce spui de o angajare la Charmstudios?

sâmbătă, octombrie 10, 2015 12:06
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCharm Studios este, așa cum îi spune și numele, un studio videochat din București, înființat în 2007, studio la care poți lucra si tu, dacă ești interesata de a avea un job bine plătit. Pentru o angajare la Charmstudios poți folosi formularul de contact existent pe site sau poți opta pentru un interviu online. La fel de bine, poți obține informații telefonic sau prin e-mail.

Câștiguri substanțiale pentru cele care doresc să profeseze ca model în studiorile Charmstudios

Dacă luați hotărârea să aplicati pentru un job la Charmstudios, câștigurile voastre financiare vor fi substanțiale. Deși nu sunt uniforme, adică pot varia în funcție de timpul dedicat acestei activități și de talentul fiecărui model, câștigurile sunt între 500 de euro și 20.000 de euro pe lună. Desigur, pentru a ajunge la aceste câștiguri, mai ales la cele maximale, se parcurg niște pași, etape obligatorii în devenirea voastră profesională. Important este faptul că nu există o limită a câștigurilor, acestea variind în funcție de performanțele fiecărui model. Veți beneficia de bonusuri consistente și atractive, cum rar se întâmplă în studiorile de videochat din România. Dacă aplici acum pentru un job de model la Charm Studios, sunt șanse mari ca, prin muncă asiduă, seriozitate și profesionalism, să ajungi una din cele mai bine plătite modele din România.

În România, activitatea de videochat este legală

Există destule legende legate de ce se ascunde în spatele unui studio de videochat. Chiar dacă sunt și destui care folosesc videochat-ul pentru activități ilegale, este bine de știut că, în România, videochat-ul este legal, fiind reglementat de legea 193/2003, ulterior modificată și completată prin legea 496/2004. Charmstudios indeplinește toate criteriile legale, adică nu ai de ce să-ți faci griji în această privință.

La Charmstudios este respectată confidențialitatea

La fel ca în alte domenii de activitate, la Charmstudios politica de confidențialitate este respectată. Cu alte cuvinte, nu vor fi divulgate, nici de salariat, nici de angajator, informații sau date legate de modelele angajate. Datele și imaginile din timpul derulării contactelor de muncă sunt strict confidențiale.

Programul de lucru

Se merge pe principiul planificării. Fiecare model își planifică perioadele în care va lucra. Programul de lucru este flexibil, fiind bazat pe nevoile și necesitățile fiecărui model în parte. Se lucrează în ture: tura 1 (6:00 – 14:00), tura 2 (14:00 – 22:00), tura 3 (22:00 – 6:00). În timpul unei ture, se pot lua pauze care, cumulate, pot atinge o oră.

Sunt oferite comisioane și bonusuri substanțiale

Fiind unul din cele mai profesioniste studiouri de videochat din București, Charmstudios oferă bonusuri și comisioane consistente: 10% pentru 6 zile lucrate într-o săptămână, procent din realizările anului precedent, între 100 și 300 de euro dacă aduci o prietenă, se premiază îndeplinirea unor praguri de încasare, se premiază primele trei locuri în studio, se premiază cu o vacanță pentru 2 într-o locație exotică cea mai mare încasare din studio în anul respectiv etc.

Toate modelele sunt angajate cu contract individual de muncă.

Iată suficiente argumente pentru a alege să fii model la Charmstudios, unul din cele mai performante studiouri de videochat din România, acolo unde vei avea castiguri financiare foarte mari si legale. Totul depinde de tine.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu