Ce tip de mobilă ai nevoie la exterior? Aosom îți vine în ajutor!

joi, iunie 23, 2022 17:11
Posted in category Diverse

Mobila exterior AosomDacă în vara acesta nu ai posibilitatea să pleci în vacanță, dar ți-ai dori totuși să ai parte de odihnă și de relaxare, îți sugerăm să îți amenajezi acel spațiu din grădină cu mobilier exterior după gusturile tale și să îl transformi în locul pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

Ai deja imaginea a felului cum ți-ai dori să arate, mai ai nevoie doar de timpul disponibil și de un partener pe măsură, de la care să îți achiziționezi un pavilion gradina adaptat spațiului pe care îl deții.

La Aosom.ro ai posibilitatea să vezi mai multe variante de amenajare și de felul în care mobilierul exterior se poziționează în cadrul grădinii. În felul acesta nu vei pierde vremea inutil când tot ce îți dorești este să te simți la tine acasă… ca în vacanță.

Mobilierul exterior, cum îl alegi

Când optezi pentru mobilier exterior fii foarte atent ce îți dorești. Un set complet format din masă și scaune de grădină la care să încapă familia și prietenii sau poate ți-ai dori o masă de grădină cu orificiu pentru umbrelă care să vă protejeze pe toți de vremea capricioasă?

Oricum ar fi, pe lângă setul ales, e bine dacă ai cumpăra și un fotoliu confortabil sau un balansoar de grădină, poate și câteva băncuțe la umbra copacilor care ar crea o atmosferă de grădină englezească.

Nu uita de accesoriile pentru scaune cum ar fi un set de perne confortabile și ușor de asortat cu restul decorului și de iluminatul exterior, necesar mai ales seara. Și pentru că veni vorba de seri romantice, ar fi bine să achiziționezi și o lampă electrică care să țină țânțarii la distanță.

Pavilioane și foișoare, o idee de luat în seamă

Dacă spațiul de pe lângă casă îți permite sau ai idei de extindere a suprafeței pentru răsfăț și bună dispoziție, ar fi o idee excelentă dacă te-ai uita și după o construcție ceva mai amplă, dar care să fie ușor de montat și care să reziste la razele soarelui, la ploaie și la vânt.

În acest sens Aosom pune la dispoziția clienților amenajări de tipul pavilioanelor sau foișoarelor. De exemplu Outsunny, un pavilion gradina cu acoperis dublu, va arăta elegant și spațios, mai ales în contextul unei petreceri, a unor aniversări și a diverselor alte activități relaxante în grădină.

La orele fierbinți ale amiezii poate fi folosit pentru siestă sau pentru adăpost la un cocktail răcoritor atunci când este prea cald. Este ușor de folosit pentru că are panouri laterale cu fermoar pentru închidere.

Spațiul interior permite și introducerea unei mese cu un set de scaune. Iar cât despre stabilitate se va fixa exact cum trebuie datorită cadrului robust din țevi de fier.

Un foișor cu acoperiș retractabil ar fi de asemenea o idee bună. Acesta este vine la pachet cu un baldachin retractabil, care se poate adapta cu ușurință la orice nevoie. Protecția UV este asigurată.

Mai multe detalii și idei pe site.

Contact: clienti@aosom.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu