Ceasuri de mana la cele mai bune preturi

vineri, septembrie 2, 2016 13:29
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAtunci când vine vorba de ceasuri, îmi amintesc de unele scene din filme în care un anumit personaj impresiona pe cei din jur cu ceasul său. La fel de prezente sunt, în memoria mea, și fotografiile din presă în care unii politicieni sau oameni de afaceri aveau pe braț ceasuri dintre cele mai deosebite. Și dacă ne întoarcem în timp, soldații Armatei Roșii care au intrat în România în 1944 (și au plecat în 1964) erau foarte interesați de ceasurile românilor, acestea fiind rapid confiscate, ca să nu spunem furate.

Așadar, ceasurile de mână au atras priviri și dorințe, în toate epocile, de la aparitia lor, și pe toate meridianele. La fel și noi astăzi, putem fi atrași de ceasuri Skagen, produse excelente, de o calitate deosebită, adevărate bijuterii pe care oricine și le-ar dori. Ele au și o istorie interesantă. Astfel, începutul a fost prin 1986, atunci când soții Henrik si Charlotte Jorst decid sa plece din Danemarca in Statele Unite ale Americii. În 1989, soții Jorst înființează compania Skagen, numele acesteia provenind de la un sat danez de pescari. In 1992, compania Skagen produce si lanseaza primele ceasuri sub propriul brand, inregistrand vanzari record. Ulterior, compania se extinde și devine una dintre cele mai prospere 250 de companii din SUA în anul 1998. A avea un ceas Skagen devenise deja un mod de a-ți prezenta noblețea ținutei. Dacă ar fi să-mi aleg un ceas de mână cu care să fac o impresie puternică, aș alege cu siguranță brand-ul Skagen.

Nu le-am uitat nici pe reprezentantele jumătății frumoase a lumii, cele care pot alege dintre numeroasele modele de ceasuri dama exact modelul pe care și-l doresc. Toate ceasurile oferite sunt originale, iar o femeie modernă poate ieși din anonimat și printr-un ceas de mână aparte, pe care să-l poarte cu plăcere.

BestWatch.ro este locul online în care voi ajunge ori de câte ori vreau să comand sau macar să admir un ceas de mână deosebit, la un preț accesibil.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu