Ceasurile Casio, o alegere inspirata

marți, iunie 14, 2016 16:02
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă vă gândiți să oferiți cuiva drag un cadou deosebit sau, pur și simplu, doriți să purtați pe braț un accesoriu deosebit, există o soluție: comandați ceasuri Casio. Ceasurile Casio au tehnologie quartz functionand pe baza de baterie sau acumulator. Ceasurile Casio nu se produc cu mecanism mecanic sau automatic. Un ceas cu baterie este mai practic decat un ceas automatic deoarece nu trebuie sa intervii cu nimic mai niciodata (decat se potriveste si se poarta). Ceasurile Casio sunt livrate in cutie proprie, impreuna cu manualul de utilizare, factura si certificat de garantie. Sunt rezistente la apă, au cureaua din oțel inoxidabil sau plastic, plus alte funcții precum: data, calendar, alarmă, cronometru, iluminare.

Doamnele sau domnișoarele pot opta pentru ceasuri dama, știut fiind faptul că ceasul pe care-l purtam este exact ca o carte de vizita, intr-un fel sau altul ne reprezinta. Așa și aceste ceasuri de dama pot fi „cartea noastra de vizita”. Cand alegem sa achititionam ceasuri de dama, tinem cont de garderoba din dressing, de locul de munca, de anotimp. Femeia moderna stie deja modalitati multiple de a scoate o tinuta din anonimat, iar aceste ceasuri de dama o vor ajuta.

Într-o lume a diversității, purtând ceasuri de mana putem spera la conturarea unei personalitați pozitive pentru fiecare dintre noi. Farmecul unei persoane depinde și de ceasul de la mână, acesta fiind, practic, o pecete a modului în care suntem percepuți de ceilalți. Tehnologia modernă ne aduce aproape toate facilitățile posibile la un ceas de mână, așa încât merită să facem un efor financiar, nu foarte mare de altfel, pentru a avea cu noi, permanent, toate informațiile de strictă necesitate. Dotările agentului 007, James Bond pe numele său din poveste, pot fi și ale noastre în lumea de azi, numită de unii „perioada revoluției informaționale”, coonsiderată de alții chiar mai importanta decât revoluția industrială din secolul al XVII-lea.

Dacă este să alegem în mod inspirat un ceas de mână, ceasurile Casio sunt soluția.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu