CEC Bank trebuie privatizat urgent

sâmbătă, aprilie 3, 2021 16:36
Posted in category Mass-media

Presedintele CEC - salariuŞtiţi ce salariul lunar are preşedintele CEC Bank, numit politic? 30.000 de euro!

Şi cine i-a făcut salariul 30.000 de euro pe lună? Ăştia cu “Mândri că suntem rromâni!”. Adică PSD = ciuma roşie = mafia.

A, n-a contat că oamenii mureau în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat (nemodernizate), PSD, prin puşcăriaşul Liviu Dragnea, a dat salarii uriaşe anumitor bugetari şi pensii speciale camarilei PSD-iste în neştire.

De unde veneau banii? Nu, nu din munca unora ca Dragnea, Ciordache, Tăriceanu şi gaşca de borfaşi din politică, ci din munca unor români plătitori de taxe şi impozite (asistaţii şi popii nu plătesc aşa ceva) şi din împrumuturi externe.

De ce are preşedintele CEC salariul de 30.000 de euro pe lună? Deoarece poate. Şi poate deoarece statul captiv în mâinile ciumei roşii a fost, este şi va fi duşmanul dreptăţii sociale, al echităţii şi normalităţii.

Îmi povestea un prieten, client CEC, despre cum jupoaie CEC-ul (bancă de stat) deponenţii, pentru ca limbricul din fruntea CEC să aibă un salariu imens (unii nu câştigă în 10 ani cât are ăsta într-o lună). De exemplu, la CEC, dacă îţi intră în cont 10 lei, CEC-ul îţi opreşte 5 lei (au taxă unică). Oare jigodiile de la CEC n-au auzit de procente?! Îl jupoi pe amărâtul căruia îi intră în cont nişte bănuţi, dar 5 lei devine o sumă nesemnificativă pentru cei cărora de intră în cont sume mari de bani.

Domnule Prim-ministru al României, privatizaţi CEC-ul! Este singura şansă de a deveni o bancă normală, nu un loc unde pramatiile numite politic se îmbogăţesc din munca sărmanilor.

CEC-ul trebuie privatizat! Statul este cel mai mare hoţ, cel mai prost administrator şi cel mai ticălos manager!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu