Cum a fost jefuit CEC-ul de mafia PSD-istă

duminică, martie 22, 2020 8:36

CEC BankCEC Bank este, dacă nu ştiaţi, bancă de stat, adică a unui stat mafiot, statul român condus de PSD = ciuma roşie, stat ce preferă să-i jupoaie pe deponenţi, pentru a fura ei, mafioţii din politică, banii depuşi la această bancă. De exemplu, şeful CEC-ului are (avea) un salariu de peste 15 mii de euro pe lună, doar statul, adică “fraierii” care muncesc în România, are bani pentru şmecherul numit acolo pe criterii politice.

S-ar putea crede că este doar o întâmplare a ultimilor ani, aceea cu PSD = ciuma roşie care s-a pus pe tocat banii ţării. Din păcate, nu este deloc aşa. Dintotdeauna, după 1989, PSD = ciuma roşie = mafia a urmărit jefuirea acestei ţări, a proprietăţii de stat mai exact, şi îmbogăţirea peste măsură, dar fără muncă, a membrilor tribului fondat de criminalul KGB-ist Ion Iliescu.

Iată, mai jos, şi un articol din 2004 referitor la mafia PSD şi CEC-ul românesc.

Constantin Teculescu şi-a depus economiile în Mihaela

A fost, rând pe rând, economist la Centrocoop-ul generalului de Securitate Gioni Popescu, director la Banca Româno-Egipteană, filiala din Cairo, şi ministrul Comerţului (în regimul PSD – n.m.).

Gradele adunate de-a lungul timpului, multe, bătrâne şi rele, îi conferă lui Teculescu cel puţin gradul de colonel acoperit.

A fost preşedintele CEC, într-o vreme în care economiile populaţiei erau băgate într-un fond mutual (e vorba de FNI – n.m.), apoi deputat PSD şi din nou preşedintele CEC, găsind în vistieria băncii peste un miliard de euro. De atunci, se străduieşte să falimenteze CEC-ul şi o face cu o răbdare de miniaturist chinez.

A reuşit performanţa de a pierde o sută de milioane de euro pe drum, motiv pentru care a fost premiat în februarie (2004, cu mafia PSD la guvernare – n.m.) cu trofeul performaţei economice, al Fundaţiei “România 2000”.

Şi-a tras un salariu de 200.000.000 de lei (vechi – n.m.) pe lună, în timp ce salariatele de la ghişeu nu sar de patru milioane pe lună.

Şi-a tras o amantă, pe Mihaela Oţoiu, care este şefa lui de cabinet, în timp ce pe Mihaela o aşteaptă acasă un soţ cu gradul de ofiţer de armată, care ştie, tace şi rabdă, deoarece madam Oţoiu câştigă bine şia duce economiile în casa de consemnaţiuni a adulterului.

Constantin Teculescu şi Mihaela Oţoiu se deplasează des în străinătate, îndeosebi în Austria, şi îşi fac concediile împreună, îndeosebi în Grecia, Egipt şi pe litoralul românesc.

Pe şoţul Mihaelei nu-l deranjează să-i însoţească în concediu şi nici la Breaza, unde şi-a făcut casă de vacanţă, alături de cel care i-a pus coarnele, măria sa Teculescu.

Când s-a pus şi mai tare problema ca CEC-ul să se privatizeze, Teculescu a aprobat, de bucurie, un împrumut de 160 de milioane de euro pentru Guvern (guvernul PSD – n.m.). Asta ca să fie sigur că Puterea îl va numi pe el preşedintele noii bănci (privatizarea CEC-ul nu s-a mai realizat – n.m.). Însă, contrar aşteptărilor, soarta lui Teculescu este practic pecetluită, iar până la sfârşitul săptămânii (era aprilie 2004 – n.m.) nu va mai rămâne decât Mihaela, în care şi-a depus economiile. (“Academia Caţavencu”, nr. 644/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu