Cei care ucid în numele religiei sunt nişte criminali, gunoaiele umanităţii

marți, iulie 18, 2023 12:13
Posted in category Mass-media

Biserică Ortodoxă Română (BOR)Cei care ucid în numele Religiei sunt oricum nişte criminali. Doar că Religia dă un caracter „nobil” acestor crime oribile.

Iar cel mai sugestiv exemplu în acest sens este religia islamică, cea mai criminală religie dintre cele trei religii monoteiste (celelalte două fiind creştinismul şi iudaismul). Poate chiar dintre toate religiile importante ce au apărut şi au dispărut de-a lungul timpului.

Islamismul a fost inventat de mintea criminală a unuia numit Mahomed, profetu’ lu’ Peşte, cel care era dintr-un trib foarte violent (profet care ucide, evident, „necredincioşi”) şi care a „decretat” că un bărbat poate avea mai multe femei/soţii (în cazul lui, fetiţe minore; dar nu numai al lui), c-aşa avea omul chef, să-şi schimbe partenera de sex în fiecare seară, să aibă un adevărat harem.

Poate merită amintit că în religia islamică femeia este sclavă, doar Allah, în marea sa „înţelepciune”, aşa a hotărât (e un fel de-a spune; profetu’ lu’ Peşte n-a precizat că urăşte femeile şi că ele sunt bune, după mintea sa, doar la cei trei C = copii, cratiţă, curăţenie), ci i-a aburit pe cei din tribul lui cu textul pentru imbecili şi cretini „Aşa mi-a şoptit la urechea stângă, după masa de prânz, Allah”.

Urmăresc în aceste zile un serial israelian, „Fauda”, şi am remarcat, revenind la crimele comise în numele Religiei, în zilele noastre, cât de perverşi şi lipsiţi de orice fărâmă de umanitate sunt unii islamişti criminali. Te ucid cu Allah în gură. Le place crima, da’ nu să-şi asume „plăcerea”, ci în numele lui Allah. Tot soiul de rataţi incapabili să înveţe o meserie şi s-o practice, să se bucure de lucrurile mărunte care dau frumuseţe şi farmec vieţii, găsesc o plăcere sadică să-i tortureze şi să-i ucidă pe cei diferiţi, pe cei care îşi imaginează că sunt liberi să-şi aleagă modul de viaţă.

Nu pot să închei fără a ajunge la celebra Biserică Ortodoxă Română (BOR) şi la celelalte culte creştine din România. Faţă de islamiştii, creştinii din România îţi ucid doar sufletul. Cum? Prin răutate, ură, invidie, întuneric religios (cel mai criminal întuneric).

Să exemplificăm. Teodosie „Şpagoveanu”, dintre ortodocşi, are un CV comparabil moral cu CV-ul unui islamist de frunte. Este (a fost) aşa:

(1) şpăgar (filmuleţe şi înregistrări pe YouTube sunt destule, dar nu suficiente pentru autorităţile statului naţional-religios România, care trebuia să-l pedepsească cu nişte ani de puşcărie pentru corupţie);

(2) inculpat penal pentru fraudă din bani europeni, doar aşa a vrut Dumnezeul lui Şpagoveanu, să fure IPS Teodosie de la „necredincioşii” ăia din Occident şi de la „fraierii” de români care mai şi muncesc;

(3) acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu băieţi minori de la un seminar teologic, doar aşa se învaţă, în ortodoxie, măreţia Dumnezeului ortodox, prin penetrări profunde ale „învăţămintelor” numitului Teodosie, zis şi „Şpagoveanu”;

(4) turnător la Securitatea comunistă, cu numele de cod „Mache”; comuniştii erau cam atei de felul lor, au mai demolat şi nişte biserici, da’ cum să nu-i ajuţi, în schimbul unor arginţi, pe comuniştii criminali, dacă te numeşti Macedon Petrescu (numele de mirean al Şpagoveanului) şi te-ai născut la Gheorghiţeni, judeţul Suceava.

De la cultele neortodoxe, da’ vecine cu ortodoxia, când vine vorba de unele păcate fundamenatele, am să-l aleg ca exemplu pe greco-catolicul Cristian Terheş. Creştinul Terheş, în conformitate cu învăţăturile Dumnezeului său, are următoarele valori, evident „creştine”, ca să nu spunem cretine: mafiotul Dragnea a făcut numai bine României, străinii ne vor răul, nu mai putem arde pe rug pe cei care nu cred în Dumnezeu, ne îndepărtăm de valori creştine, precum aceasta: popii să trăiască bine, „fraierii” să moară fără spitale, că banii i-am băgat în biserici etc.

Religia e ca lenjeria intimă. E bine s-o ţii pentru tine şi cât mai curată. Dar în momentul în care-ţi ridice fustele, precum ţigăncile, sau îţi dai jos iţarii, s-ar putea să se vadă urmele „violului” practicat de Religie mii de ani, un „viol” cu milioane de victime inocente, ce au avut o singură „vină”: nu erau pe placul criminalilor însetaţi de sânge, trimişii lui Dumnezeu (Allah).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu