Cre(ş)tinismul social-democrat

duminică, noiembrie 17, 2019 10:29

Beniamin LesSper că nu aţi uitat de penticostalul Gabriel-Beniamin Leş, ministrul Apărării propus de PSD = ciuma roşie = mafia, cel care – într-un dispreţ profund faţă de militarii români, unii întorşi de pe câmpul de luptă din Afganistan, care îi dădeau onorul – butona telefonul. Mai mult, acest individ nici măcar nu a făcut armata.

Cam aşa a înţeles mafia roşie din PSD să-şi onoreze ţara, trecutul ei, uneori glorios: prin numirea unui “pocăit” (da’ unii imbecili încă mai vin cu texte de genul “Votăm retardata Viorica Dăncilă că este ortodoxă” – hăăăăă, hăăăă, hăăăăăăăăă) în fruntea ministerului Apărării, “pocăit” care declara, înainte de a fi numit ministru de ciuma roşie, că “România nu are legături cu Dumnezeu, ci legături demonice”.

Dar cineva ar putea spune, pe bună dreptate, că este doar un accident nefericit din ultimii 30 de ani, zeci de ani în care PSD = ciuma roşie = mafia a furat şi a distrus tot în România. Din păcate, nu este deloc aşa. Haideţi să vedem, mai jos, ce făceau ciumaţii roşii la începutul anilor 2000, în spiritul ortodoxismului social-democrat.

Baroniada, faza pe Brăila

La Brăila (în anul 2004 – n.m.), senatorul Viorel Balcan (PSD – n.m.) se chinuie să ajungă cu orice preţ un baron local. Dacă nu cumva a şi ajuns. Iar dacă a ajuns, înseamnă că se chinuie să ajungă un şi mai bun baron local.

Şi asta pentru că de ceva vremese străduieşte să atragă în oastea PSD-ului soldaţii din oastea Domnului. Balcan a întocmit un plan de cooptare în PSD a cât mai mulţi preoţi şi chiar înscrierea lor pe listele de consilieri locali, scop în care promite, şi pe faţă şi prin dos, ridicarea de noi biserici şi repararea celor existente, bineînţeles, cu condiţia adeziunii (cu alte cuvinte, mafioţii din PSD, în schimbul voturilor, au lăsat România fără spitale şi soşele, aruncând bani pe biserici pentru morţi şi pentru îmbogăţirea îmbuibaţilor de popi, cei care asigurau, şi asigură, armata de analfabeţi şi întunecaţi la minte ce vor vota PSD – n.m.).

Ideea se pare că vine de la Raluca Rusu, şefa TSD Brăila, al cărei soţ este popă (şi care îşi doreşte încă o vilă şi încă 3 maşini – n.m.) şi crede, vezi bine, în ideea raiului pământesco-pesedist, plin de vile şi gipane.

Ultimul obstacol care stă în calea planurilor electorale ale celor doi este, să nu vă vină a crede, tocmai Cassian Crăciun, episcopul Dunării de Jos, care nu vrea să dea verde preoţilor la înscrierea în politică. Normal, spre necazul lui Balcan care, în intimitate, crede probabil că ce-i frumos (respectiv funcţiile, vilele şi gipanele PSD-ului) şi lui Dumnezeu îi place şi este de acord cu ele. (“Academia Caţavencu”, nr. 633/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , , ,

One Response to “Cre(ş)tinismul social-democrat”

Adauga un comentariu