Cel mai usor si placut serviciu

duminică, aprilie 22, 2018 16:01
Posted in category Diverse

Model videochatDupa terminarea liceului, cand ma trimiteau ai mei urgent cu primul autobuz la oras pentru cumparaturi si ma intorceam la ora 8,30 acasa cu plasele pline cu tot ce aveam nevoie vedeam muncitorii venind de la schimbul trei. Unii sforaiau, altii dadeau capul intr-o parte si in alta, iar doi-trei care nu puteau dormi aveau ochii rosii ca sangele si umflati.

Unii dormeau atat de profund, incat nu se trezeau sa coboare in statia lor, ci mai mergeau 4-5 kilometri mai departe, apoi trebuiau sa se intoarca pe jos inapoi.

Erau norocosi cei cunoscuti de soferi fiindca erau treziti de acestia la timp.
“Oare asa voi deveni si eu? Dar nu rezist la schimbul trei fiindca nu pot sta fara sa dorm noaptea!”

Asa este construit organismul meu: ma culc devreme si ma scol de dimineata ca chef de munca. Ma gandeam la toti oamenii acestia care pierd noptile ce fac daca mai au si un serviciu greu si de obicei asa era, fiindca la birou, in spitale si scoli se lucreaza numai ziua, nu si la schimbul trei! Fetelor, de schimbul trei o data pentru toata viata se scapa procedand in acest mod:

  • in perioada facultatii, cand ai nevoie de bani, te angajezi la cel mai luxos studio videochat Bucuresti si rezolvi si problema banilor si pe cea a scolarizarii. Toate fetele frumoase si inteligente care lucreaza aici isi pot stabili singure programul de lucru, in functie de tipul de organism pe care il au. Eu nu lucrez niciodata in tura de noapte!
  • dupa ce renunti la videochat practici o prefesie liberala: profesor, economist, judecator, avocat sau doctor (atentie alegi o specializare care nu te obliga sa faci de garda!) si scapi de schimbul al treilea.

Nu exista serviciu mai usor si mai bine platit ca acela de model videochat! Dupa ce iti stabilesti orarul, vii la program si inainte de a incepe te opresti la locul unde iti bei cafeaua cu colegele de munca sau servesti un pahar de sampanie, un suc bun sau un ceai. Dupa aceea treci in incaperea de infrumusetare si te pregatesti sa fii admirata.

In camera ta de lucru, patul matrimonial din piele naturala si fina este imperial, iar tapetul de pe pereti este din matase, cu fir din aur sau din argint.

Fotolii in care te simti regeste, covoare pe care nu-ti simti greutatea corpului, toate iti fac viata usoara si serviciul cel mai placut din lume.

Salariul incepe de la 5 000 de dolari si poate urca pana la 20 000 de euro, in plus la acest venit astronomic comparat cu salariile din Romania se adauga:

  • bonusuri – bani in plus in functie de solicitarea clientilor din strainatate;
  • cadouri de valoare concretizate in: haine de firma si genti, cosmetice si excursii;
  • posibilitatea de a obtine locuinta de lux direct de la proprietar, fara dobanda sau comisioane.

Pana la terminarea facultatii estimez sa am apartament, masina si bani in cont, plus cel putin 5 ani vechime in campul muncii.

Fiindca nu sunt o fata rea si invidioasa, va invit sa imi fiti colege la Money-studio.ro!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu