Cele mai bune 9 plugin-uri ChatGPT

vineri, iunie 16, 2023 17:09
Posted in category IT

Plugin-uri ChatGPT

După apariţia GPT-4, OpenAI a lansat plugin-uri ChatGPT, o nouă modalitate de a extinde abilitățile chatbot-ului AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială). Exclusiv pentru abonații ChatGPT Plus, aproximativ 85 de plugin-uri au fost disponibile la lansare. Dar de atunci acest număr a crescut la sute de opțiuni. Din păcate, un număr mare de plugin-uri fac dificilă alegerea celor mai bune dintre ele.

Pentru a vă uşura căutarea, am analizat cu atenție colecția extinsă de plugin-uri și am compilat o listă cu unele dintre cele mai utile plugin-uri ChatGPT care merită instalate. Haideţi să aruncăm o privire.

1. Prompt Perfect

Răspunsurile pe care le primiți de la ChatGPT depind de cum formulaţi întrebările pe care le puneţi chatbot-ului. Prompt Perfect este un plugin ChatGPT care vă ajută să creați întrebări (solicitări) mai bine structurate și mai eficiente, care vor conduce la rezultate mai bune.

Pentru a folosi plugin-ul Prompt Perfect, va trebui să începeți solicitarea cu „Perfect”, urmată de solicitarea pe care o aveți în minte. Plugin-ul vă va înlocui apoi promptul cu o versiune optimizată, de obicei mai detaliată, asigurându-vă că obțineți cele mai bune răspunsuri de la ChatGPT.

2. Link Reader

Deși funcția sa principală este citirea conținutului link-urilor pe care le furnizați, atunci când sunt asociate cu alte plugin-uri ChatGPT, puteți face multe cu el. De la rezumarea conținutului paginilor web până la verificarea unor ştiri, posibilitățile sunt nesfârșite.

3. InstaCart

Plugin-ul InstaCart ChatGPT vă ajută să vă exprimați nevoile de planificare a mesei într-un limbaj natural și, la rândul său, să obțineți o listă „de cumpărare” a produselor alimentare sau a ingredientelor de care aveți nevoie pentru a pregăti masa într-o clipă. Plugin-ul generează o listă de cumpărături InstaCart cu toate ingredientele de care veți avea nevoie pentru a pregăti o masă în cantitatea potrivită. Cu câteva click-uri suplimentare, puteți primi toate ingredientele la ușă.

4. Wolfram

Deși multe dintre pluginurile ChatGPT oferă îmbunătățiri minime ale capabilităților ChatGPT, Wolfram este o opțiune remarcabilă. Plugin-ul Wolfram mărește substanțial abilitățile ChatGPT. Face ChatGPT mult mai inteligent, oferindu-i acces la date în timp real, abilități matematice îmbunătățite și un set mare de date îngrijite cu grijă și verificate în mare măsură.

În timp ce ChatGPT poate oferi şi răspunsuri inexacte și derapaje în calculele matematice, Wolfram ajută ChatGPT să depășească unele dintre aceste probleme. Deci, atunci când utilizați ChatGPT pentru a produce conținut care implică calcule sau care trebuie să fie cât mai concret posibil, Wolfram este destul de util. Unul dintre cazurile noastre de utilizare preferate, deși neconvenționale, pentru Wolfram este verificarea informațiilor generate de ChatGPT, datorită setului de date superior la care apelează Wolfram.

5. ChatWithPDF

Plugin-ul ChatWithPDF face exact ceea ce sugerează numele. Cu acest instrument la îndemână, puteți utiliza fără efort ChatGPT pentru a extrage informații din orice fișier PDF, furnizând pur și simplu un link către acesta. Nu sunt necesari pași suplimentari – doar partajați link-ul PDF în solicitarea dvs. și începeți să puneți întrebări.

Există zeci de cazuri de utilizare posibile. Puteți încărca lecțiile de clasă ca PDF și îl puteți folosi pentru a vă pregăti pentru examene, a încărca documente de lucru și a le utiliza pentru a pregăti rapoarte pentru muncă sau pur și simplu puteți solicita instrumentului să extragă punctele cheie din orice PDF.

6. Video Insights

Plugin-ul Video Insights este un instrument de interfață video care vă permite să extrageți informații din videoclipurile găzduite pe platforme precum YouTube și Daily Motion. Puteți folosi instrumentul pentru a crea rezumate ale unui videoclip, pentru a pune întrebări specifice despre subiectele abordate în videoclip, pentru a obține o transcriere completă a videoclipului sau pentru a extrage metadate precum numărul de aprecieri, vizionări sau comentarii la un videoclip.

7. SceneXplain

SceneXplain este o bijuterie de plugin ChatGPT. Ce face? Este nevoie de o adresă URL a imaginii ca intrare și returnează o descriere detaliată a imaginii. Este destul de impresionant în descrierea scenelor complexe cu mai multe persoane și obiecte. Când am încercat-o, descrierile sale pentru 12 din cele 14 imagini pe care le-am încercat au fost perfecte, deși poate fi puțin prea artistice sau dramatice în alegerea cuvintelor.

8. There’s An AI For That

Instrumentul vă oferă o listă organizată de instrumente AI care pot efectua sarcinile pe care le descrieți. În locul unei liste lungi de căutări pe Google, care s-ar putea să nu vă obțină ceea ce doriți, puteți pur și simplu lăsa instrumentul specializat să facă treaba de a evidenția instrumentele AI pentru sarcinile pe care doriți să le finalizați.

9. What to Watch

Dacă sunteți un fan al filmelor și emisiunilor TV, atunci plugin-ul What to Watch (Ce să vizionaţi) este unul care merită instalat. Descrieți tipul de filme sau emisiuni TV pe care le doriți și va aduce sugestii plauzibile. Din păcate, un dezavantaj major este că nu este conectat la o bază de date actualizată de filme. Când i-am cerut filme noi, nu a reușit să afișeze niciun film lansat după 2021.

Sursa informaţiilor: Make Use Of (MUO).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu