Cum să accesezi ChatGPT de oriunde folosind extensia (plugin-ul) ChatGPT Everywhere

miercuri, iunie 7, 2023 17:31
Posted in category IT

ChatGPT Everywhere

ChatGPT – instrumentul (aplicaţia) AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) – poate fi incredibil de util, așa că este logic să-l puteţi accesa cu ușurință. Această extensie vă permite să accesați instrumentul de oriunde.

Este incontestabil că AI a schimbat modul în care este perceput domeniul IT-ului (Information Technology – Tehnologia Informaţiei). Impactul modelelor AI, precum ChatGPT, Bing AI sau Google Bard, este greu de exprimat în cuvinte. Tot mai mulţi utilizatori încearcă să găsească noi modalități de a utiliza aceste aplicaţii AI.

O modalitate excelentă de a vă îmbunătăți experiența cu ChatGPT este să folosiţi plugin-uri (extensii). ChatGPT Everywhere este un exemplu fantastic. Este o extensie care funcționează ca un asistent AI pentru orice site web pe care îl vizitați. Vă permite să accesați ChatGPT prin intermediul API-ului său și chiar vine cu câteva funcții unice.

Ce este ChatGPT Everywhere?

ChatGPT Everywhere este una dintre multele extensii uimitoare pentru ChatGPT. Acest plugin oferă acces direct la ChatGPT pe orice site web. Pe lângă răspunsurile tipice de la ChatGPT, oferă și informații suplimentare atunci când se efectuează căutări pe Google sau are solicitări specializate pentru răspunsuri la e-mail.

Puteți accesa extensia făcând click pe pictograma (iconiţa) acesteia din bara de instrumente a browser-ului sau utilizând combinaţia de taste Ctrl + Space. Aceasta deschide o fereastră mică pentru introducerea solicitărilor.

Funcționează cu orice browser bazat pe Chromium, inclusiv Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Brave și Vivaldi. Funcționalitatea este destul de similară cu chat-ul integrat Bing AI în Microsoft Edge.

Cum să utilizaţi ChatGPT Everywhere

Instalarea ChatGPT Everywhere în browser este un proces similar cu instalarea oricărui plugin sau extensie ChatGPT, puteți vizita site-ul web al plugin-ului sau îl puteți căuta în Chrome Web Store. După ce ați adăugat extensia în browser, pictograma acesteia ar trebui să apară în partea de sus sau în lista derulantă după ce faceți click pe pictograma unde aveţi extensiile bowser-ului.

Înainte de a începe, trebuie să vă conectați la contul dvs. ChatGPT. Puteți să faceți acest lucru separat sau să introduceți o solicitare și să apăsați Ask (Cereți) pentru o solicitare de conectare. Merită menționat că extensia va trimite interogările către ChatGPT prin API, iar acestea vor apărea ca şi conversații în contul dvs. ChatGPT.

Odată instalat, deschideți fereastra cu Ctrl + Space pe tastatură sau cu click pe pictograma extensiei din bara de instrumente a browserului. Aici puteți selecta General sau E-mail într-un meniu vertical. General este pentru solicitările comune pe care le-ați folosi de obicei cu ChatGPT și vă vor oferi răspunsuri pe care le-ați primi în mod normal pe site-ul web ChatGPT.

E-mail preia conținut dintr-un e-mail și poate genera automat un răspuns. Este cordial, rămâne la subiect și răspunde la fiecare parte a unui mesaj primit. Atât pentru solicitările generale, cât și pentru e-mail, există modalități prin care puteți ajusta rezultatele dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce este produs.

Pentru a face modificări, deschideți site-ul ChatGPT, conectați-vă și verificați cele mai recente sesiuni de chat. Aici puteți vedea răspunsurile obţinute cu ChatGPT Everywhere. Tot ce trebuie să faceți este să faceți ajustări la promptul generat de extensie și să îl trimiteți din nou.

Compatibilitatea extensiilor

ChatGPT Everywhere este compatibil cu alte câteva extensii ChatGPT. Acestea sunt:

  • ChatGPT for Google
  • AIPRM for ChatGPT
  • ChatGenie
  • WebChatGPT
  • ChatGPT Writer

Dacă întâmpinați probleme în timp ce utilizați ChatGPT Everywhere împreună cu alte extensii, este posibil să trebuiască să eliminați altele înainte ca acesta să funcționeze corect.

ChatGPT Everywhere – extensie ChatGPT care merită încercată

Există o mulțime de extensii și plugin-uri pe care le puteți utiliza în combinație cu ChatGPT pentru a vă îmbunătăți experiența generală a folosirii aplicaţiilor AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială). ChatGPT Everywhere iese în evidență prin posibilitatea de a avea acces direct la aplicaţia ChatGPT pe orice site web.

Dacă abia începi să folosești chatbot-uri AI, este bine să înveţi cum să folosești ChatGPT înainte de a adăuga extensii.

Sursa informaţiilor: Make Use Of (MUO).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu