Cine a votat FSN = PDSR = PSD a votat KGB

luni, mai 1, 2023 7:05
Posted in category Iliescu KGB

Romania, KGBPărintele Mafiei din România, mafie camuflată într-un aşa-zis partid politic, FSN (Frontul Salvării Naţionale) pe numele său de început, devenit ulterior PDSR (Partidul Democraţiei Sociale din România) şi în final PSD (Partidul Social Democrat), a fost Ion Iliescu, fost student la Moscova, acolo unde a fost racolat de KGB.

Cea mai buna dovadă a apartenenţei lui Ion Iliescu la maşinăria rusească de ucis cu acronimul KGB este aducerea la guvernare, după decembrie 1989, a unor KGB-işti dovediţi, precum generalul Nicolae Militaru, asasinul unor români nevinovaţi în acel sângeros decembrie 1989.

O altă dovadă a apartenenţei tovarăşului Iliescu Ion la KGB o reprezintă încheierea tratatului de prietenie cu Uniunea Sovietică, în 1991, cu puţin timp înainte de dispariţia imperiului comunist rusesc cu acronimul URSS (Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste), fiind singurul şef de stat din fostul lagăr comunist care a încheiat un tratat de prietenie cu Uniunea Sovietică, înainte de dispariţia acesteia.

O a treia dovadă a apartenenţei la KGB a grupului infracţional organizat cu acronimul PSD este articolul de mai jos, preluat din presa anului 2004, atunci când KGB-iştii lui Ion Iliescu stapâneau România, alintaţi de presa vremii cu apelativul „baronii PSD”.

Cine a votat cu Paşcu a votat cu KGB (este vorba de alegerile din noiembrie 2004 – n.m.)

Este de neimaginat cum Puiu Paşcu, profesoraşul ăsta obscur de socialism ştiinţific la o academie pentru cizmari şi zidari, mai poate (mai putea în 2004 – n.m.) sta liniştit în capul meselor euro-atlantice, unde sparge seminţe de fistic împreună cu ministrul Apărării din Franţa şi se trage de şireturi cu secretarul de stat de la Pentagon.

Când cu numai câţiva ani în urmă, şacalul răgea ca o hienă în mijlocul unui bârlog de flăcări, că America bombardează Serbia, cel mai devotat prieten al României din ultimii şapte mii de ani. Şi că România n-are nicio şansă să pupe integrarea euro-atlantică în viitorul apropiat.

Şi-a uitat codoaşa trecutul de putoare şi acum se dă fată mare. Şi nu numai că şi l-a uitat, dar îşi mai arogă şi meritul de a ne fi băgat el în NATO, în loc să-l fi băgat noi pe el în moaşă-sa pe gheaţă, astăzi şi mâine, de prefăcut, de pasager pe listele unei cauze păguboase.

Cauză despre care fostul preşedinte (Emil Constantinescu – n.m.) al ţării zicea la un moment dat în ultima lui carte, Adevărul despre România: „Legătura cu Moscova a funcţionat până în preziua evenimentelor din decembrie 1989. În 10 decembrie 1989, la cinci zile de la tensionata întâlnire Ceauşescu-Gorbaciov, un avion charter a efectuat o cursă Bucureşti-Moscova sub acoperirea „zbor turistic”. Pe lista pasagerilor ale căror bilete au fost plătite de MApN şi MAE” (…) se afla şi Ioan Mircea Paşcu.

Într-un alt loc, fostul preşedinte (Emil Constantinescu – n.m.) îl pune pe Paşcu pe lista cadrelor provenite din zona controlată de KGB.

Aşa că stăm şi ne întrebăm ca nişte gospodari cinstiţi ce suntem: ce naiba o căuta Puiu Paşcu în alt loc decât în laboratoarele diversiunii moscovite, pe lista parlamentară a candidaţilor din Satu Mare, în loc să se fi luat singur de chelie pentru a-şi face vânt la înotat prin Marea Neagră, singurul vecin de treabă al României. („Academia Caţavencu”, nr. 677/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu