Caracatiţa PSD-istă care a ucis România (episodul 1001)

marți, decembrie 17, 2019 19:17

Revolutia furataDe ce episodul 1001? Deoarece, pe acest site, sunt celelalte 1000 de episoade, chiar dacă au alte titluri.

Despre predecesorii grobienilor ciumei roşii – Ciordache, proasta României, Viorica Dăncilă, puşcăriaşul Liviu Dragnea şi ceilalţi din gaşcă.

În 2004, cu PSD = ciuma roşie = mafia la guvernare, prin tandemul criminal: Ion Iliescu, KGB-ist cu studii la Moscova şi soţia rusoaică, Preşedintele României, Adrian Năstase, mafiot cu o avere de miliarde de euro, viitor puşcăriaş, cel mai corupt premier din istoria României, prim-ministru, se întâmpla aşa:

PSD a omorât un institut fiindcă nu era bun de p…

Directorul general Costache este pesedist (era în 2004 – n.m.). A fost deputat pesedist până în 2000. Acesta a avut amabilitatea să ne ameninţe astfel (adică PSD-iştilor hoţi şi criminali nu le convenea deloc să ştie lumea de hoţiile lor, de aceea ziariştii acelei perioade erau ameninţaţi, bătuţi, şantajaţi sau cumpăraţi – n.m.):

Bă, ştiu cine te-a plătit pentru acest articol (după cum vă daţi seama, puşcăriaşul Dragnea nici măcar n-a fost original cu Soros: i-a imitat de strămoşii PSD-iştilor din anii 2000 – n.m.). M-a sunat Cuncev şi mi-a mărturist că el ţi-a dat banii. Ne vedem la tribunal!” “Cine e, bă, tatăl tău?” Bă, dacă eu zic că te-am plătit, ce zici? Am trei martori aici!”

Aceste vorbe le-am auzit din gura acestui pesedist de succes, de un an şeful INCERTRANS – institut de cercetare în domeniul transporturilor.

Costache are “spate” (ce vă spuneam: caracatiţa PSD – rude, prieteni, amante puse în funcţii, aşa cum va face ciuma roşie şi în perioada horror pentru România 2017 – 2019, n.m.): socrul lui e Epuraş, meseriaş, pentru care Mitrea (pe atunci ministru în guvernul ciumei roşii, cel care va ajunge şi la puşcărie, parcă, peste nişte ani, din cauza bolii comune a ciumaţilor roşii: furt din bani publici, n.m.) are o furnicătură pe palmă, şi soţia e şefa Casei de Asigurări de Sănătate a CFR-ului, după slabe prestaţii prin spitalul CFR.

Costache este un model de cum se jefuieşte un loc de muncă la stat. Întâi ai program ideologic: “Lăsaţi-mă cu normativele, astea-s p…! Mitrea m-a trimis aici să vă iau blocul!”.

Apoi, îi oferi pe tavă gurului Mitrea-ANL blocul pentru care ministrul l-a jucat în foi de viţă pe fostul director general: blocul neterminat din Domenii, zonă unde mulţi euroi grei cad la datorie. Cu evaluare de ochii lumii. Cu semnătură de prim-ministru Năstase.

Nici un sacrificiu nu e de-ajuns: pentru şeful suprem Mitrea, Costache a transformat în garaj Săgeata Albastră unica hală din S-E Europei în care se testa rezistenţa podurilor.

E, după atâtea sacrificii, momentul să se pună directorul şi pe treabă. Aşa că dă afară angajaţii. Şoalcă apăra Laboratorul de testare a grinzilor pentru poduri. Costache s-a ridicat de la masă. A luat paharul de pe masă şi l-a îndreptat spre inamic. A fost oprit de Iacob, adjunctul său de nebunii, să nu sară peste masă.

Alt caz este cel al Luizei Gheorghe. O altă mână dreaptă a lui Costache, Novaseliv, a hărţuit-o sexual. Plângerea este depusă la Poliţie.

Cum era văzută, cercetătoarea Cornelia Roman era înjurată. Punctul culminant: ”Ce cercetătoare eşti tu, că nu eşti bună nici de p…?”.

Acest model pesedist de a trece avutul întregului popor în mâinile PSD-ului e vegheat de Spirache, şeful Corpului de Control al Ministerului Transporturilor.

Spirache ia 14 milioane (lei vechi, la valoarea din 2004 – n.m.) pentru prezenţa sa în Consiliul de Administraţie ICERTRANS.

Oameni, oameni cu mult sacrificiu de sine. (“Academia Caţavencu”, nr. 635/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu